Tiskové zprávy
po 14.2.2005 | Daniel Višňák

Ceny vstupenek pro play-off

Až teprve na pondělním zasedání představenstva klubu bylo rozhodnuto o pravidlech a cenách vstupenek na play-off. Ty jsou stanoveny takto: cena vstupenky zůstává stejná jako tomu bylo na základní část, tedy 60 Kč. Dětem ze základních hradeckých škol platí kartičky, na které jim bude umožněn vstup na stadion zdarma. Nově budou moci navštívit zápasy čtvrtfinálové série zdarma také ženy. Držitelé permanentních vstupenek za 1000 Kč budou platit za jedno čtvrtfinálové utkání 40 Kč, desetizápasové permanentky končí. Pokud si výherci z přestávkových soutěží nevyčerpali volné lístky v základní části, taktéž už na PO neplatí. Veškeré další podrobnosti se dozvíte v tomto článku.

Čtvrtfinále play-off:
Jednotné vstupné 60 Kč, jako tomu bylo na základní část. Děti z hradeckých základních škol budou mít po předložení platné kartičky vstup zdarma. Nově také ženy vstup zdarma. Platnost se prodlužuje permanentkám pro mládežníky hradeckého hokeje a jejich trenéry. Držitelé permanentních vstupenek v hodnotě 1000 Kč mají možnost je vyměnit za zlevněné vstupenky v hodnotě 40 Kč v předprodeji. Desetizápasové permanentky nejsou platné na play-off, stejně tak jako vyhrané a veškeré volné vstupenky, které platily na základní část.

Akreditace novinářů:
Novináři se mohou akreditovat na e-mailu hchk@hchk.cz nebo na tel.č. 777/124558. Press karty ze základní části na PO neplatí.

Předprodej vstupenek:
V pátek od 13:00 bude probíhat na pokladnách ZS až do 16:30 předprodej vstupenek na večerní úvodní utkání čtvrtfinálové série mezi hradeckými Energetiky a Chomutovem. Zároveň v tuto bodu budou moci držitelé permanentních sezónních vstupenek v hodnotě 1000 Kč využít možnosti (po předložení avizované permanentní vstupenky) koupi zlevněné vstupenky v hodnotě 40 Kč. (měnit nebude možné přímo před utkáním, pouze v předprodeji do 16:30 hod!). Klub apeluje na všechny fanoušky a příznivce hradeckého hokeje, vzhledem k očekávanému velikému zájmu o domácí zápasy play-off, aby pokud možno využili možnosti předprodeje a pak navštívili samotné utkání stejně ještě u určitým časovým předstihem, neboť budou zpřísněny kontroly pro vstup do haly a VŠICHNI NÁVŠTĚVNÍCI, i žáci ZŠ škol a nebo ženy, které mají vstup zdarma budou odbavováni přes turnikety! Samotná hala ke vstupu bude pak stejně jako zbylé pokladny otevřena již hodinu a půl před začátkem utkání tz. v 16:30. V sobotu bude předprodej vstupenek od 12:00 do 15:30 (výměna zlevněných vstupenek a koupi lístků na večerní zápas), od 15:30 se pak otevírá hala. V pátek si v předprodeji můžete pochopitelně zakoupit/směnit už zároveň vstupenky/permanentky na sobotní zápas.

Případné semifinále play-off:
Pokud by se hradeckým hokejistům podřadilo probojovat až do samotného semifinále první hokejové ligy, vstupné by bylo jednotné 80 Kč pro všechny (i ženy). Dětem ze základních hradeckých škol by stále platily kartičky na vstup zdarma. Držitelé permanentních vstupenek by pak za jedno utkání zaplatili 60 Kč.