Žáci
ne 27.5.2007 | Lucie Vítková, Lukáš Souček

Souhrn: Mládež v sezóně 2006/07

Jednu z nejúspěšnějších sezón za sebou má nejen "A" mužstvo, ale také hradecký mládežnický hokej. Nejsledovanějšími kategoriemi byli bezesporu dorostenci a junioři. Junioři měli před sebou druhou extraligovou sezónu, dorostenci teprve první. Oba mládežnické celky však spojovaly stejné cíle, kterými bylo udržet extraligu pro další ročník. To se díky velké dřině nakonec podařilo, v dorostu sestoupilo PZ Kladno, v juniorech Jindřichův Hradec. Opačným směrem putovala Mladá Boleslav, která si jak v juniorech, tak v dorostu vybojovala postup mezi elitu. O obrovský úspěch se zasloužili hráči 4. a 5. tříd, kteří vyhráli svou skupinu a vrcholem sezóny tak pro ně bylo měření sil s nejlepšími celky České republiky.

Junioři

Druhá extraligová sezóna hradecké juniorky přinesla velké změny hned na začátku. Pozice hlavního trenéra se ujal Jiří Seidl a jeho asistentem se stal Tomáš Luštinec, jenž v předešlé sezóně dovedl do extraligy i hradecký dorost. Po absolvování letní přípravy měli hráči zhruba měsíc na to, aby se prosadili do základního kádru. Junioři odehráli celkem 11 přípravných utkání, z toho 4 turnajová. Ke konci srpna se kádr stále formoval a základní podobu získal během první čtvrtiny soutěže. Těsně před prvním utkáním se do tréninků zapojily i opory, které v přípravném období trénovaly s "A" týmem.

Hlavním cílem letošní sezóny bylo pochopitelně udržení extraligy. Tvrdý boj se očekával mezi dvěma nováčky (Ústí nad Labem, Jindřichův Hradec) a právě mezi Hradcem Králové. Vstup do sezóny se juniorům příliš nevydařil. V první čtvrtině získali pouze 6 bodů. Ústí nad Labem se podařilo Hradci zdolat v poměru 5:4, velkým strašákem do další části soutěže byla ale prohra s Jindřichovým Hradcem 2:6. Právě po tomto utkání se do brankoviště juniorů postavil Marek Šimko, který přišel na měsíční hostování z Pardubic.

Druhou čtvrtinu odstartovali Hradečtí výtečně, když překvapili lídra z Českých Budějovic, kterému nakonec podlehli až v prodloužení 0:1. Novou posilou v hradeckých řadách se stal Tomáš Prostředník ze Slavie, který s hokejem začínal právě v Hradci Králové. S extraligou měl bohaté zkušenosti. Dva roky hrál nejvyšší soutěž dorostu a následně tři roky v juniorech. Po první čtvrtině ho Slavie uvolnila do Hradce Králové, kde byl platným obráncem nejen v juniorech, ale zahrál si také čtyři utkání za "A" mužstvo v 1. lize. Do tabulky si Energetici připsali dvě výhry a dvě prohry v prodloužení. Celkem tedy 8 bodů. Bylo to sice jen o dva body více než v předchozí části, ale Jindřichův Hradec nebodoval, což bylo velmi důležité. Hradečtí si tak vypracovali slušný odstup, se kterým už se později lépe nastupovalo do dalších utkání. Ještě v první polovině soutěže hradecký tým posílil zkušený liberecký obránce Michal Pavlů, který působil 6 extraligových sezón právě v libereckém dresu.

Ve druhé polovině soutěže se už přeci jen dýchalo hradeckému mužstvu lépe. Na úvod hned další veliké překvapení, když Hradečtí přivezli tři body z ledu Českých Budějovic za výhru 3:0. Velkou měrou k výhře pomohl i brankář Miroslav Brož, jenž posílil hradecké mužstvo příchodem ze Slavie. Brankář s reprezentačními zkušenostmi zaujal v brankovišti pozici jedničky, s "A" mužstvem se do tréninků navíc zapojil jako třetí brankář. Ve třetí části extraligy nasbírali Hradečtí 10 bodů. Na Jindřichův Hradec si tak vytvořili perfektní náskok, přestože právě s největším rivalem prohráli těsně 4:3.

Před hradeckými juniory bylo posledních 11 zápasů a jejich úkol byl jasný. Udržet si bodový odstup od posledního týmu tabulky. Jindřichův Hradec tuto situaci Energetikům po chvíli ulehčil a boj o záchranu po pár utkáních vzdal. Hradečtí získali dalších 13 bodů. Michal Pavlů v závěru odešel do Chrudimi zkusit štěstí ve 2.lize. Jeho místo v obraně zaujal obránce Sparty Štěpán Spudil, který v Hradci působil již v předešlé sezóně. Miroslav Brož se vrátil zpět do Slavie, aby se mohl zapojit do horkých bojů v play-off. Sezónu pak dochytal hradecký brankář Jan Balážik, který v juniorech dostal prostor už v předešlé sezóně jako dorostenec. Poslední utkání sezóny (Hradec vs. Slavia) bylo opepřeno právě soubojem těchto dvou brankářů, neboť se rozhodovalo až při samostatných nájezdech. Hradečtí zvítězili, když o vítězství paradoxně rozhodl bývalý kapitán Slavie Tomáš Prostředník. V závěrečných utkáních také dostali prostor hráči dorostu, konkrétně Adam Svoboda a Ludvík Svoboda v obraně, v útoku pak Ondřej Březina a Patrik Stehno.

Junioři tak za sebou měli úspěšnou sezónu, ve které splnili cíl. Udrželi extraligu. Poté už jen sledovali závěrečné boje v lize juniorů, kde se rozhodovalo právě o tom, kdo bude v příští sezóně nováčkem extraligy. Vítězem se podle očekávání stalo mužstvo Mladé Boleslavi, které tak nahradilo Jindřichův Hradec.

Dorost

Post hlavního trenéra obsadil Pavel Táborský, jenž v minulé sezóně vedl hradecké juniory. Pozice asistentů se ujali Pavel Smitka a Jiří Slabý. Extraliga dorostu byla Hradci prvním rokem a kádr se tak musel formovat úplně od začátku. Letní přípravou prošlo více jak 40 hráčů, z nichž se do základního kádru nedostala ani polovina. V přípravném období přicházeli stále hráči z jiných klubů a své schopnosti museli dokázat ve 14 zápasech, z nichž 4 byly turnajové.

Dne 7.9.2006 odehráli dorostenci první extraligové utkání, ve kterém dokázali porazit papírového favorita z Českých Budějovic na domácím hřišti 5:3. O dva dny později Hradec zvítězil i na ledě pražské Sparty. Lepší vstup do sezóny si Energetici přát nemohli. V pátém kole získali Východočeši další body od Litvínova a rýsoval se slušný náskok. Pak ale bohužel přišlo zaváhání s největšími rivaly. S Ústím nad Labem Hradec prohrál až na penalty, na ledě PZ Kladna však ztratil všechny body. Hradečtí v první čtvrtině soutěže získali 10 bodů, avšak právě kvůli dvěma výše zmíněným prohrám se nedokázali odpoutat od spodních příček tabulky a tedy největších konkurentů v boji o záchranu.

Ve druhé čtvrtině se východočeskému mužstvu nedařilo. Jediným bodovým ziskem po dlouhé době byl jeden bod za prohru v Litvínově po samostatných nájezdech. Právě po tomto utkání se vedení odhodlalo ke změně na trenérském postu. Pavla Táborského vystřídal Jiří Slabý. Oba si tak své role vesměs prohodili. Pavel Táborský převzal do svých rukou 8. a 9. třídu, Jiří Slabý se posunul na post hlavního trenéra dorostu. Výchozí pozici neměl jednoduchou, následná tři utkání opět skončila v neprospěch hradeckého celku a počítadlo utkání bez vítězství se zastavilo až na strašidelném čísle 14. V tu chvíli Energetici byli na posledním místě a ztráceli 4 body na PZ Kladno, které bylo dalším soupeřem hradeckého celku. Každý věděl, že výsledek tohoto utkání hodně promluví do dalšího průběhu soutěže. Hradečtí utkání zvládli perfektně a zvítězili 6:3. Navíc později obdrželi potěšující zprávu, že v prvním vzájemném utkání nastoupil za PZ Kladno vyfaulovaný hráč. Tím pádem se zápas kontumoval ve prospěch Hradce Králové. Druhá čtvrtina přinesla Hradci do tabulky pouze 5 bodů a v polovině soutěže tak nebylo nic jisté, neboť bodový rozdíl mezi Hradcem a PZ Kladnem byl zanedbatelný.

Třetí čtvrtinu však vzali dorostenci pevně do svých rukou. Energetici zdolali týmy jako Karlovy Vary, Pardubice, Liberec a Slavii. Se Spartou uhráli bod za prohru po penaltách. Za nejdůležitější vítězství se však dalo považovat pokoření PZ Kladna. V průběhu třetí části došlo v týmu k několika změnám. Na hostování vypomohli Hradci Králové Lukáš Zörkler a Matěj Soukup z Mladé Boleslavi, o několik zápasů později se k týmu připojili Patrik Fink a Michael Boček z Pardubic. Poté, co si Hradečtí vytvořili před svým největším rivalem v boji o záchranu dostatečný náskok, začali se na ledě konečně bavit a mnohokrát své papírově silnější soupeře hodně potrápili.

V poslední extraligové části už Východočeši hájili vypracovaný náskok. V posledních utkáních už mohli dostat příležitost i vybraní hráči z deváté třídy. Jmenovitě Milan Valášek, Aleš Půlpán, Daniel Filip a Pavel Louženský. Všichni si vyzkoušeli, co znamená nastupovat v extralize. Energetikům se ještě naskytla příležitost, že by mohli přeskočit v tabulce desátý Litvínov, ale nestalo se tak. Zaostali za ním o pouhý bod, přesto měli za sebou vynikající sezónu, ve které splnili velikou výzvu. Udrželi extraligu.

Jiří Slabý - hlavní trenér dorostu
Jiří Slabý Můžeme být určitě spokojeni se sezónou, která pro nás jako nováčka nebyla v žádném případě jednoduchá. Cíl, kterým byla záchrana v extralize se nám podařilo splnit, i když kroky k němu byly velmi těžké. V mužstvu proběhla řada změn, někteří hráči museli odejít a jiní naopak přišli. Z Pardubic to byl Patrik Fink a Michael Boček, z Mladé Boleslavi Lukáš Zörkler a Matěj Soukup. Mužstvo se nám podařilo složit tak, aby bylo konkurence schopné. Z tohoto pohledu se naše hra kolem listopadu začala stabilizovat a zlepšovat. Dařila se obranná činnost, i když jsme velmi často dopláceli na hrubé chyby jednotlivců. To ale k hokeji patří. Postupem času převzali v mužstvu roli lídrů Patrik Stehno a Ondřej Březina, kteří opravdu táhli mužstvo a mají velký podíl na tom, že jsme se zachránili. Pochopitelně nelze zapomenout ani na další hráče, kteří se snažili plnit pokyny trenérů. To nám přineslo velké úspěchy, ať už vítězství v Pardubicích, Slavii nebo Budějovicích. Tyto zápasy v podstatě rozhodly o tom, že jsme se udrželi. Klid na hokejky nám pak pochopitelně přineslo vítězství s PZ Kladnem. Na konci sezóny jsme už mohli do mužstva zařadit několik hráčů deváté třídy, kteří si vyzkoušeli, co extraliga obnáší. Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kteří se na tomto úspěchu podíleli. Ať už samotným hráčům, realizačnímu týmu nebo vedení klubu za to, že připravili pro hráče podmínky na velice slušné úrovni. To byla jedna z částí našeho úspěchu. Měli klukům co nabídnout. Kluci to pochopili a udělali všechno proto, abychom se zachránili.

Týmové fotografie

Tabulka juniorské extraligy (česká skupina)

1. HC Energie Karlovy Vary 44 27 3 0 7 7 182:96 94 2. KEB Kladno 44 27 4 0 5 8 196:118 94 3. HC Slavia Praha 44 27 4 0 4 9 152:107 93 4. HC České Budějovice 44 26 5 0 2 11 167:91 90 5. HC Lasselsberger Plzeň 44 22 5 0 2 15 141:109 78 6. Bílí Tygři Liberec 44 20 6 0 2 16 144:114 74 7. HC Sparta Praha 44 19 2 0 5 18 145:146 66 8. HC Chemopetrol Litvínov 44 15 4 0 3 22 149:161 56 9. HC Moeller Pardubice 44 16 2 0 3 23 137:151 55 10.HC Slovan Ústečtí Lvi 44 13 2 0 1 28 130:190 44 11.HC VČE Hradec Králové 44 11 1 0 3 29 119:188 38 12.Vajgar Jindřichův Hradec 44 3 0 0 1 40 76:267 10

Tabulka dorostenecké extraligy (česká skupina)

1. HC Lasselsberger Plzeň 44 27 5 0 2 10 201:128 93 2. HC Slavia Praha 44 26 5 0 4 9 197:135 92 3. HC České Budějovice 44 27 1 0 3 13 189:119 86 4. HC Moeller Pardubice 44 24 5 0 4 11 169:121 86 5. KEB Kladno 44 23 3 0 4 14 208:142 79 6. Bílí Tygři Liberec 44 20 4 0 2 18 195:185 70 7. HC Energie Karlovy Vary 44 21 0 0 5 18 145:132 68 8. HC Sparta Praha 44 16 5 0 2 21 160:176 60 9. HC Slovan Ústečtí Lvi 44 15 5 0 1 23 137:169 56 10.HC Chemopetrol Litvínov 44 8 6 0 5 25 137:199 41 11.HC VČE Hradec Králové 44 11 1 0 5 27 129:190 40 12.PZ Kladno 44 6 0 0 3 35 104:275 21

Tabulka ligy starších žáků – 9. třída

1. HC Bílí Tygři Liberec 36 30 0 6 180:82 60 2. HC Sparta Praha 36 28 3 5 195:74 59 3. BK Mladá Boleslav 36 20 7 9 136:90 47 4. HC Chemopetrol Litvínov 36 19 5 12 144:115 43 5. HC Ústí nad Labem 36 17 4 14 146:129 39 6. PZ Kladno 36 13 7 16 105:127 33 7. HC VČE Hradec Králové 36 13 6 17 108:124 32 8. HC Moeller Pardubice 36 10 6 20 122:138 26 9. KLH Chomutov 36 8 1 27 116:204 17 10.HC Hvězda Praha 36 2 0 34 71:240 4

Tabulka ligy starších žáků – 8. třída

1. HC Sparta Praha 36 32 2 2 239:57 66 2. HC Moeller Pardubice 36 25 2 9 169:112 52 3. HC Ústí nad Labem 36 18 6 12 125:123 42 4. HC Bílí Tygři Liberec 36 18 5 13 148:127 41 5. KLH Chomutov 36 16 2 18 161:170 34 6. HC VČE Hradec Králové 36 14 4 18 126:133 32 7. HC Chemopetrol Litvínov 36 14 3 19 150:162 31 8. PZ Kladno 36 12 7 17 119:155 31 9. BK Mladá Boleslav 36 8 8 20 117:164 24 10.HC Hvězda Praha 36 2 3 31 93:245 7

Tabulka ligy mladších žáků – 7. třída

1. HC Sparta Praha 36 32 1 3 328:83 65 2. BK Mladá Boleslav 36 30 2 4 233:93 62 3. HC VČE Hradec Králové 36 22 2 12 186:153 46 4. HC Chemopetrol Litvínov 36 18 4 14 155:126 40 5. HC Bílí Tygři Liberec 36 15 3 18 146:180 33 6. PZ Kladno 36 15 1 20 151:189 31 7. HC Ústí nad Labem 36 13 2 21 126:188 28 8. KLH Chomutov 36 11 1 24 168:256 23 9. HC Moeller Pardubice 36 8 2 26 104:221 18 10.HK Hvězda Praha 36 7 0 29 111:219 14

Tabulka ligy mladších žáků – 6. třída

1. HC Chemopetrol Litvínov 36 33 1 2 349:71 67 2. HC Sparta Praha 36 32 0 4 389:64 64 3. HC Ústí nad Labem 36 23 4 9 215:94 50 4. BK Mladá Boleslav 36 23 2 11 215:122 48 5. HC VČE Hradec Králové 36 20 2 14 221:159 42 6. HC Moeller Pardubice 36 17 1 18 181:175 35 7. HC Bílí Tygři Liberec 36 11 1 24 96:239 23 8. KLH Chomutov 36 6 1 29 96:315 13 9. PZ Kladno 36 6 0 30 96:343 12 10.HK Hvězda Praha 36 3 0 33 72:348 6

Tabulka krajské soutěže 5. tříd, skupina východ

1. HC VČE Hradec Králové 24 17 2 5 111:61 36 2. HC Moeller Pardubice 24 14 2 8 92:81 30 3. HC Dvůr Klálové - Náchod 24 14 0 10 100:74 28 4. HC Bílí Tygři Liberec 24 12 2 10 75:73 26 5. HC Trutnov - Nová Paka 24 10 1 13 74:77 21 6. HC Jablonec nad Nisou 24 8 2 14 70:83 18 7. HC Metuje 24 4 1 19 58:131 9

Tabulka krajské soutěže 4. tříd, skupina východ

1. HC VČE Hradec Králové 24 20 3 1 183:44 43 2. HC Moeller Pardubice 24 20 2 2 181:39 42 3. HC Dvůr Klálové - Náchod 24 15 3 6 119:71 33 4. HC Metuje 24 8 3 13 93:141 19 5. HC Bílí Tygři Liberec 24 5 2 17 56:138 12 6. HC Jablonec nad Nisou 24 4 3 17 60:131 11 7. HC Trutnov - Nová Paka 24 3 2 19 62:190 8

Junioři

Jméno Z G A B TM Obránci: Tomáš Prostředník 31 5 11 16 58 Michal Pavlů 22 5 7 12 48 Tomáš Seidl 43 2 9 11 62 Michael Hanousek 15 3 2 5 24 Patrik Čerňák 27 1 3 4 54 Pavel Kotrč 34 1 2 3 16 Jakub Rozlivka 25 0 2 2 22 Marcel Macháček 27 0 2 2 24 Jaroslav Samec 27 0 1 1 55 Ludvík Svoboda 1 0 0 0 2 Štěpán Spudil 2 0 0 0 2 Jiří Hanousek 3 0 0 0 2 Adam Svoboda 7 0 0 0 2 Martin Klement 22 0 0 0 18 Útočníci: Petr Ropický 43 21 18 39 68 Jiří Šimoníček 40 16 13 29 24 Jan Šejnoha 41 14 15 29 58 Jiří Janoušek 38 7 16 23 28 Petr Pospíšil 37 10 6 16 36 Lubomír Pochobradský 34 7 7 14 32 Jan Hloušek 32 3 7 10 14 Tomáš Kubišta 19 5 3 8 39 Tomáš Zadina 32 3 5 8 36 Branislav Bendík 37 1 6 7 18 Ondřej Březina 4 5 1 6 2 Martin Petružálek 9 1 3 4 14 Ondřej Fiedler 17 3 1 4 8 Tomáš Nermuť 6 1 2 3 12 Tomáš Zindulka 6 0 3 3 4 Tomáš Přeučil 9 1 2 3 12 Jan Berger 10 2 0 2 4 Jiří Pišta 10 0 2 2 35 Ondřej Kohout 24 1 1 2 8 Patrik Stehno 3 0 1 1 0 Robert Budaj 6 0 1 1 2 Martin Žídek 2 0 0 0 0 Brankáři: Z min. OG Zás. % SO Marek Šimko 11 631 41 342 89,30 0 Michal Rýdl 12 578 53 343 86,84 0 Jan Balážik 15 624 48 337 87,53 0 Miroslav Brož 15 818 46 415 90,02 0

Dorost

Jméno Z G A B TM Obránci: Adam Svoboda 34 5 3 8 46 Václav Pánek 28 1 6 7 12 Lukáš Karlík 44 1 6 7 54 Matěj Soukup 11 2 4 6 18 Adam Gold 29 0 6 6 28 Jakub Měsíček 33 1 5 6 82 Pavel Vaněk 35 0 6 6 22 Ludvík Svoboda 41 1 4 5 50 Patrik Fink 17 0 1 1 28 Matěj Kufr 20 0 1 1 51 Jan Kotas 16 0 0 0 26 Útočníci: Ondřej Březina 41 14 23 37 58 Patrik Stehno 38 18 18 36 26 Martin Hadrava 43 12 20 32 20 Pavel Němeček 42 13 13 26 60 Patrik Stehno 40 11 14 25 61 Petr Zmítko 41 16 8 24 6 Jan Vlček 36 7 9 16 40 Marek Jankovský 44 5 9 14 28 Petr Javůrek 35 3 10 13 32 Michael Boček 13 8 2 10 47 Lukáš Zörkler 14 4 5 9 12 Ondřej Matějček 36 3 5 8 16 Jiří Filip Bohdanecký 4 0 1 1 0 Milan Valášek 6 0 1 1 0 Tomáš Marek 7 1 0 1 14 Aleš Půlpán 10 1 0 1 2 Daniel Šebek 13 0 1 1 8 Pavel Louženský 1 0 0 0 4 Šimon Macháň 4 0 0 0 2 Daniel Filip 4 0 0 0 25 Ivo Teichman 9 0 0 0 4 Petr Krause 17 0 0 0 31 Brankáři: Z min. OG Zás. % SO Petr Lochman 35 1876 125 910 87,92 0 Daniel Špičan 2 78 6 34 85,00 0 Jiří Blažek 17 701 61 354 85,30 0

9.třída

Jméno Z G A B TM Obránci: Daniel Komárek 23 3 4 7 42 Josef Cerman 35 3 4 7 38 Petr Chaloupka 14 2 4 6 10 Jan Kloz 31 0 4 4 48 Václav Pánek 10 1 1 2 6 Jindřich Kopsa 4 0 2 2 2 Zdeněk Vít 32 0 2 2 34 Jaroslav Špička 9 1 0 1 0 Tomáš Pištora 4 0 0 0 6 Zdeněk Tchoř 5 0 0 0 6 Petr Pilař 3 0 0 0 2 Jakub Kokošín 16 0 0 0 12 Útočníci: Aleš Půlpán 31 20 15 35 36 Milan Valášek 33 18 13 31 18 Daniel Filip 34 13 13 26 81 Pavel Louženský 36 8 17 25 52 Lukáš Střítencký 30 10 7 17 22 Ondřej Menyhart 34 12 4 16 34 Ladislav Bydžovský 23 5 4 9 42 Lukáš Novák 3 4 1 4 2 Ondřej Matějček 3 2 3 5 6 Ondřej Mlateček 2 1 0 1 0 Adam Chmelař 4 1 0 1 4 Ondřej Vlček 3 0 1 1 2 Radim Sopr 2 0 1 1 4 David Rajchman 23 0 1 1 6 Jakub Novák 2 0 0 0 0 Tomáš Anděl 14 0 0 0 4 Lukáš Smetana 1 0 0 0 0 Pavel Mlateček 18 0 0 0 16 Brankáři: Z Min. Zás. OG pr. % Jiří Ježek 34 1850 1014 99 3,21 91,11 Jakub Novotný 10 310 177 20 3,87 89,85

8.třída

Jméno Z G A B TM Obránci: Tomáš Pištora 30 6 5 11 34 Vojtěch Zajíček 26 4 5 9 30 Jindřich Kopsa 26 2 6 8 38 Zdeněk Libřický 33 3 1 4 73 Ondřej Mlateček 28 1 3 4 48 Petr Chaloupka 3 2 1 3 2 Daniel Souček 11 1 2 3 2 Michal Šimun 28 1 0 1 4 Marek Hidvéghy 7 0 0 0 4 Jan Pilař 5 0 0 0 6 Lukáš Gregor 7 0 0 0 4 Útočníci: Jakub Novák 31 17 11 28 30 Richard Hájek 33 15 13 28 20 Lukáš Novák 30 13 12 25 40 Ondřej Vlček 20 9 13 22 28 Filip Ropický 17 13 8 21 4 Adam Chmelař 20 14 6 20 55 Filip Vrážel 31 3 9 12 18 Petr Vlachynský 8 6 5 11 6 Jan Pechánek 17 5 2 7 4 Radim Sopr 11 4 1 5 53 Pavel Glos 9 3 2 5 0 David Rajchman 11 1 4 5 10 Lukáš Kastner 9 2 1 3 19 Lukáš Smetana 32 0 2 2 24 Jakub Pilc 7 0 1 1 6 Michal Antalík 20 0 0 0 6 Martin Matuška 2 0 0 0 0 Brankáři: Z Min. Zás. OG pr. % Jaroslav Pavelka 36 2052 1124 126 3,68 89,92 Martin Mikeš 4 73 31 6 4,93 83,78 Michael Suchý 1 5 3 1 12,00 75,00

7.třída

Jméno Z G A B TM Obránci: Daniel Žoch 34 0 11 11 50 Jiří Samek 29 0 8 8 18 Ondřej Jičínský 27 2 3 5 36 Daniel Souček 19 1 4 5 10 Jan Kulhánek 33 0 3 3 20 Lukáš Gregor 9 1 0 1 0 Filip Žák 19 0 1 1 10 Tomáš Podzimek 5 0 0 0 4 Útočníci: Jan Veselý 32 65 28 93 97 Pavel Glos 20 21 40 61 6 Lukáš Kastner 25 23 14 37 14 Viktor Novák 35 19 10 29 82 Petr Vlachynský 16 9 4 13 12 Vladislav Stávek 33 7 6 13 14 Roman Konečný 32 7 6 13 8 Jakub Novák 2 8 2 10 2 Dominik Rejl 12 7 3 10 2 Petr Hidvéghy 34 2 8 10 55 Kryštof Bury 15 3 5 8 4 Tomáš Půlpán 15 2 6 8 2 Pavel vencl 3 4 3 7 4 Michal Krištof 35 1 5 6 18 Lukáš Novák 2 1 4 5 2 Jiří Hruška 32 2 2 4 18 Martin Srpek 2 0 1 1 2 Robert Rohlík 9 0 0 0 0 Brankáři: Z Min. Zás. OG pr. % Radim Bárta 2 60 22 2 2,00 91,67 Daniel Držmíšek 27 899 385 61 4,12 86,32 Jan Jeřábek 28 971 393 71 4,39 84,70 Martin Mikeš 5 240 77 18 4,50 81,05

6.třída

Jméno Z G A B TM Obránci Matěj Junek 34 4 16 20 22 Lukáš Gregor 20 2 7 9 39 Tomáš Podzimek 26 3 6 9 32 Filip Žák 9 6 2 8 2 Lukáš Voženílek 29 2 6 8 32 Miroslav Pázler 20 2 5 7 14 Martin Matějček 17 1 4 5 30 David Voříšek 8 0 3 3 4 Petr Hodač 9 1 1 2 0 Michal Novák 4 0 1 1 0 Miloš Zahradník 13 0 1 1 2 Útočníci Drahomír Jebavý 36 31 21 52 30 Martin Srpek 30 22 26 48 20 Adam Vlkanova 28 17 19 36 2 Petr Dvořák 30 22 11 33 37 Tomáš Půlpán 21 18 12 30 6 Pavel Vencl 27 20 10 30 43 Michal Beránek 26 14 12 26 2 Dominik Rejl 21 10 12 22 4 Kryštof Bury 21 11 10 21 12 Daniel Klemenc 19 10 8 18 14 Tomáš Mencl 31 9 2 11 2 Josef Wolf 12 5 5 10 10 Patrik Miškář 10 7 3 10 0 Adam Janeček 25 2 6 8 2 Michal Široký 26 1 2 3 0 Patrik Jiránek 4 2 0 2 0 Matouš Matěj 4 0 1 1 2 Tomáš Olovský 1 0 0 0 0 Brankáři: Min. OB % Radim Bárta 1040 90 81,25 David Suchý 849 48 86,17 Jakub Pech 193 13 81,94 Jan Jeřábek 78 9 80,43

5.třída

Jméno Z G A B TM Obránci Martin Matějček 21 4 10 14 27 Michael Novák 26 3 6 9 35 Miloš Zahradník 18 1 1 2 0 Martin Franc 17 0 1 1 3 Matěj Hanzl 20 0 1 1 0 Martin Pumr 22 0 1 1 2 Štěpán Havránek 1 0 0 0 0 Filip Luštinec 1 0 0 0 0 Tomáš Petrů 6 0 0 0 0 David Voříšek 20 0 0 0 7 Útočníci Josef Wolf 21 26 16 41 4 Daniel Klemenc 18 24 13 37 11 Patrik Miškář 18 15 13 28 3 Tomáš Olovský 20 11 6 17 4 Martin Langhamer 18 4 8 12 1 Patrik Jiránek 22 8 4 12 0 Tomáš Drašnar 21 3 8 11 7 Matouš Matěj 20 4 5 9 4 Jiří Vik 20 2 1 3 0 David Gančařík 5 2 0 2 1 Petr Vaněk 20 1 1 2 2 David Chalupa 1 1 0 1 0 Tomáš Zahradník 1 1 0 1 0 Daniel Nechvíle 24 1 0 1 0 Tomáš Hofman 2 0 0 0 0 Brankáři: Z Min. OB Denis Kozák 23 898 48 Michael Novák 1 35 2 Daniel Hodek 6 102 8 Josef René 1 45 3

4.třída

Jméno Z G A B TM Obránci Jaroslav Faltýnek 21 8 4 12 39 Štěpán Havránek 22 3 6 9 47 Nicolas Bureš 21 1 6 7 38 Martin Franc 7 3 2 5 11 Pavel Fogl 24 0 3 3 63 Marek Kratěna 22 1 1 2 43 František Hnik 1 1 1 2 0 Filip Luštinec 21 0 1 1 0 Útočníci David Gančařík 19 38 16 54 48 David Chalupa 23 22 24 46 55 Tomáš Zahradník 19 23 12 35 42 David Malík 22 22 13 35 52 Filip Kuťák 22 20 15 35 38 Tomáš Hofman 20 9 12 21 35 Filip Balada 24 7 11 18 48 Marek Malinský 22 9 6 15 25 Josef Hofmeister 21 4 4 8 27 Filip Hronek 2 5 1 6 8 Vít Plhal 13 4 1 5 14 Radek Kačer 22 2 1 3 18 Radovan Pavlík 1 1 1 2 0 Ven Beek 6 0 1 1 0 Brankáři: Z Min. OB Josef René 21 617 23 Petr Dominik 19 463 21