Preview k zápasu
st 12.1.2005 | David Novotný, Radek Vokál

Přímá bitva o třetí příčku, dnes v Břeclavi s Kometou

Hradečtí hokejisté po domácí remíze s Mladou Boleslaví zajíždějí za Kometou do exilu, kam ji vyhnaly z Ronda silné motorky. Dějištěm přímého souboje o třetí příčku tak bude zimní stadion v Břeclavi. Kometa po sérii pěti výher dnes jistě bude chtít své bodové konto rozšířit. Uvidíme jak se oba týmy dokáží srovnat s neznámým prostředím na zimním stadiónu v Břeclavi. Jakákoliv výhra by pro Hradec znamenala posun v tabulce na třetí místo, naopak v případě porážky jej může ze čtvrté příčky vystrnadit Chomutov hrající v Kadani.

Východočeši z posledních pěti utkání čtyři vyhráli a v posledním remizovali a inkasovali dohromady jen čtyři branky. Z posledních tří výletů na cizí kluziště přivezli plný počet devíti bodů. Proti Kometě se jim ale v této sezóny nedařilo, v říjnu dostali v Rondu výprask 6:0, doma v listopadu jen remizovali 1:1.

Kometa byla na přelomu listopadu a prosince v krizi, od 20.prosince ale všechna svá utkání vyhrála. Utkání tak bude skutečným šlágrem dnešního devětatřicátého kola. Změny stavu budete moci sledovat od 17:30 již tradičně na našich stránkách.

Sestava Komety v posledním utkání v Opavě: Rech - Mikel, Vyrůbalík, Elsner, Strýček, P. Staněk, Sloboda - Navrátil, Brančík, Černý - Nohel, Meluzín, Appel - A. Staněk, Baranyk, Moskal.