Aktuální zprávy z klubu
po 3.12.2012 | Sanny Muharem

Zvolte nejlepšího hráče měsíce a vyhrajte vstupenky

Chcete zvolit nejlepšího hráče v tomto měsíci a zároveň jít na hokej zadarmo? Zúčastněte se hlasování o nejlepšího hokejistu klubu Královských lvů měsíce. Systém je velmi jednoduchý. Stačí mít založený facebook a pouze veřejně sdílet svůj tip. Přispívat do tohoto hlasování můžete až do dvacátého dne v měsíci, následně bude vybrána pětice hráčů s nejvyšším počtem hlasů, o kterých rozhodnou čtenáři v anketě na webových stránkách hchk.cz.

Až do dvacátého dne v tomto měsíci můžete hlasovat na facebookových stránkách o nejlepšího hráče měsíce. Vše je velice jednoduché. Na zdi je vložený příspěvek s výzvou, vkládat své tipy můžete do komentářů. Každý uživatel může vložit pouze jeden tip! Tip vkládejte v podobě JMÉNO PŘÍJMENÍ. Ostatní komentáře, které nebudou obsahovat tip, budou mazány administrátorem soutěže.

Co můžete vyhrát? Tři vstupenky na libovolné domácí zápasy Královských lvů v lednu! Vítězí jeden náhodně vylosovaný ze všech hlasujících, další dva vítězové pak budou také vybráni náhodně, avšak pouze z účastníků, jejichž tip bude nakonec zvolen i v anketě na webu. Každý výherce tedy obdrží tři volné vstupenky na domácí zápasy v lednu, se kterými bude moci naložit dle libosti.

Nejlepšímu hráči měsíce bude předána cena při domácím zápase A-mužstva přímo na ledě. Výherce hlasovací soutěže bude kontaktováni po skončení celé akce. Hlasovat můžete přímo ZDE.


Facebook: www.facebook.com/kralovstilvi