Žáci
út 10.2.2015 | Lukáš Štěrovský

Brankáři za sebou mají úspěšný první kemp roku 2015, přítomen byl i Ondřej Kacetl

Stejně jako ten předchozí, i druhý kemp aktuální sezóny pro brankáře Královéhradeckého kraje, pořádaný východočeským klubem, proběhl úspěšně a za plné účasti. Do Hradce Králové dorazilo dvacet brankářů z různých klubů. Těšit se mohli tradičně na dva tréninky na ledě, jeden na suchu a také společný strečink, spojený se zapracováním před prvním bruslařským tréninkem.

Šéftrenér brankářů Královských lvů Filip Luňák připravil pro mladé talenty velké překvapení v podobě účasti brankáře extraligového Mountfieldu HK Ondřeje Kacetla. „Ondra se zúčastnil odpoledního tréninku na ledě a také odpolední besedy, zakončenou spontánní autogramiádou. Za účast mu moc děkuji, kluci zažili příjemnou změnu a dostali od Ondry spoustu cenných rad,“ říká Filip Luňák.

Jako příjemný ocejchoval kemp i sám Kacetl. „Předně bych chtěl poděkovat Filipovi Luňákovi, že mě na kemp vzal. Myslím, že jsme si to s kluky užili. Super byla beseda, kdy se mě ptali na různé věci, které je zajímaly. Všichni brankáři byli šikovní a snažili se přiučit novým věcem. Doufám, že se s kluky uvidím na dalších kempech a společně s Filipem jim budeme moci předat další zkušenosti,“ zhodnotil Ondřej Kacetl.

Na řadě jsou nyní kempy zaměřené na útočníky, techniku bruslení a střelby, a obránce. Poté (tedy v březnu) se ke slovu dostanu znovu gólmani. Únorový kemp byl beznadějně zaplněn již několik dní předem, pokud tedy máte zájem o účast vašeho dítěte na následující akci, sledujte pečlivě naše webové stránky, o spuštění přihlášek do kempu budeme včas informovat.