Aktuální zprávy z klubu
po 12.9.2016 | Lukáš Štěrovský

I letos budou FORTUNA arénou znít narozeninová blahopřání

Stejně jako v loňské sezóně ani během ročníku 2016/17 nebudou fanoušci ochuzeni o možnost nechat popřát skrze multimediální kostku svým blízkým, známým a kamarádům k narozeninám přímo během extraligového zápasu. Jediná změna nastane v omezení přání na počet dvou během jednoho utkání, přičemž přednost budou mít ti fanoušci, kteří narozeninové přání ještě neměli a ti, jež mají narozeniny v daný den.

Z tohoto důvodu je nanejvýš žádoucí, abyste objednávku učinili s dostatečným předstihem, a to na e-mailovou adresu tomas.borovec@mountfieldhk.cz. Služba vás nebude nic stát, naopak oslavenec se může těšit na drobné dárky s klubovou tématikou, které mu předá moderátor zápasu společně s maskotem Mountym.

Marketingový manažer Mountfieldu HK Tomáš Borovec dodává: „Z důvodu velkého úspěchu a pozitivních ohlasů ze strany fanoušků v minulém roce, kdy jsme možnost narozeninových přání přímo během extraligového zápasu zavedli, jsme se rozhodli pro pokračování této akce. Věříme, že tak budeme moci potěšit další diváky a opět o něco obohatit program samotných zápasů.“