Fanoušci
čt 3.12.2015 | Jan Vavřina

Získejte originální dres a zpříjemněte Vánoce dětem bez domova

Vánoce jsou svátky klidu a míru, ale také obdobím obdarovávání. Vy máte nyní skvělou možnost udělat radost opuštěným dětem, a zároveň získat originální hrané dresy Mountfieldu HK. Na své nové majitele čeká v dražbě posledních pět dresů. K výtěžku z aukce přidá sumu peněz také kabina A-týmu, a hokejový klub spolu s hráči pak nakoupí dárky a předá je dětem z Dětského domova Nechanice a z Dětského domova Jaroměř.

Chcete udělat na Vánoce radost sobě, ale především dětem, které to vskutku potřebují? Nyní máte jedinečnou možnost obě části propojit! Hokejový klub Mountfield HK totiž dává do aukce poslední originální hrané dresy ze sezóny 2014/15.

Charitativní aukce originálních dresů – KUPUJ ZDE

K výtěžku z aukce, která končí ve středu 16. prosince 2015 ve 20:00, přidají finanční obnos také hráči A-týmu. Za celkovou sumu pak budou nakoupeny dárky pro děti z Dětského domova Nechanice a z Dětského domova Jaroměř, které si samy děti přály. Předány jim budou hráči A-mužstva ještě před Vánoci, aby si je mohly pod stromečkem rozbalit.

Vyvolávací cena všech dresů je 1000 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Ve hře jsou dresy Romana Kukumberga, Collina Valcourta, Petera Mikuše, Dávida Skokana a Tomáše Slováka. Aukce dresů končí ve středu 16. prosince ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Vydražené dresy je nutné vyzvednout a zaplatit ve FORTUNA aréně nejpozději v pátek 18. prosince, aby mohly být dárky včas nakoupeny a předány.

Zapojte se i vy, zajistěte si kus hradecké historie a pomozte těm, kteří to potřebují!