Aktuální zprávy z klubu
čt 4.2.2016 | Lenka Jonešová

Královský ples vypukne již za pár dní! Zajistěte si svou vstupenku včas

Zdálo by se, že tomu není tak dávno, co proběhl historicky první ročník Královského plesu. Rok však utekl jako voda a nezadržitelným tempem se blíží ročník druhý, do jehož zahájení zbývá posledních pár dní. Letošní Královský ples, jenž se stejně jako vloni koná pod záštitou Mountfieldu HK, se koná v pátek 12. února 2016 od 19:30 v královéhradeckém kongresovém centru Aldis. Lístků už mnoho nezbývá, proto s jejich nákupem neváhejte a pořiďte si je včas!

Na co se během tohoto jedinečného večera můžete těšit? I v roce 2016 si pro vás pořadatel akce společnost Profesmedia s.r.o. připravila bohatý program, u kterého se nudit rozhodně nebudete. Kromě příležitosti osobně se setkat se členy A-týmu Mountfieldu HK se můžete těšit na vystoupení známého baviče a kouzelníka Richarda Nedvěda, módní přehlídku pod hlavičkou obchodu Havlíčkova 919 a od 20:30 do 22:30 navíc dostanete čepované pivo zcela zdarma.

Hudební doprovod k tanci po celý večer zajistí kapela Lucky Band, těšit se můžete na talk-show se zajímavými osobnostmi nebo na CVAKMAT, jehož prostřednictvím se budete moci zvěčnit se svým partnerem nebo přáteli, a zajistit si tak památku na druhý ročník Královského plesu.

V malém sále vám zpříjemní páteční večer vystoupení taneční skupiny Cheeky Cheerky, dechberoucí ale bude jistě i vystoupení Pole dance. Po ukončení akce se navíc můžete přesunout do New York Café & Baru na Velkém náměstí, kde se bude konat závěrečná afterparty.

Vstupenky na tuto akci můžete pořídit na vybraných prodejních místech za cenu 400,- sezení velký sál, 350,- volné sezení malý sál. Veškeré informace o Královském plesu naleznete na oficiálních stránkách www.kralovskyples.cz.

Prodejní místa vstupenek:

  • Oficiální fanshop Mountfield HK (na rohu FORTUNA arény)
  • Módní obchod Havlíčkova 919
  • Pokladny FORTUNA arény
  • Informační centrum Velké náměstí