Aktuální zprávy z klubu
út 9.2.2016 | Lenka Jonešová

II. Královský ples se koná už v pátek, připomeňme si ve zkratce premiérový ročník

Píše se sobota 7. února 2015, je 19:30 hodin a brány Kongresového centra Aldis se otevírají veřejnosti dokořán. Koná se totiž historicky první Královský ples. K samotnému „dni D“ však vedla dlouhá cesta. Jak se tedy vlastně zrodila myšlenka uspořádat Královský ples? Pojďme si vydařený první ročník ve zkratce připomenout a společně se tak naladit na ten nadcházející, který se koná již v pátek 12. února!

Společenská událost pro všechny věkové kategorie. Přesně to byla úplně první indicie, která předcházela vzniku Královského plesu. Královské město s bohatou historií a tradicí, které je zároveň městem krajským, věnné město českých královen, to je Hradec Králové. „Jedna akce v našem nádherném městě ale přeci jen chyběla,“ přemítá první myšlenky na zrod Královského plesu Sanny Muharem, jednatel společnosti Profesmedia s.r.o., která je pořadatelem akce.

„Kombinace s hokejovým klubem už od začátku vypadala jako fungující, a tak jsme se společně pustili do realizace. Na jednom místě se střetne mladší i starší generace, fanoušci královéhradeckého hokeje a hokejisté A-týmu,“ komentuje Sanny Muharem.

A jak tedy premiérový ročník probíhal a dopadl?

Celý večer odstartoval, hradeckým fanouškům dobře známý, moderátor Tomáš Borovec, jenž přítomné doprovázel po celý průběh Královského plesu. Po slavnostním zahájení se všichni zúčastnění mohli těšit na talk-show se zajímavými osobnostmi z Hradce Králové. Na otázky zvídavého moderátora odpovídal například tehdejší kapitán Mountfieldu HK Jiří Šimánek, světoznámý houslový virtuos Jaroslav Svěcený nebo exministr zdravotnictví a současný zastupitel města Hradec Králové Leoš Heger.

Dále už následovala taneční zábava, kterou hudebně doprovázela kapela Blue Band. Nechyběla ani módní přehlídka, přátelské povídání se členy A-týmu a v malém sále například vystoupení Miss aerobik 2013 nebo královéhradeckých mažoretek. O půlnoci se pak přítomní hosté dočkali vydařené videoprojekce mapující „přípravy hokejistů“ na Královský ples.

I v letošním ročníku vás čeká spousta jedinečné zábavy podpořená pestrým programem. Tak neváhejte a dorazte 12. února v 19:30 hodin do Kongresového centra Aldis!