Tiskové zprávy
pá 12.2.2016 | Jan Vavřina

Další prodloužení spolupráce. V Hradci bude pokračovat také Roman Kukumberg

Hokejový klub Mountfield HK si nedávno zajistil služby několika stávajících hráčů i na příští extraligový ročník, nyní došlo k uzavření nové dohody také s Romanem Kukumbergem. Ten se v průběhu letošní sezóny posunul na pozici prvního centra, kde dlouhodobě nastupuje mezi Jaroslavem Bednářem a Rastislavem Dejem. S klubem uzavřel nový jednoroční kontrakt s možností uplatnění opce na další sezónu.

S prodloužením vzájemné spolupráce je spokojen generální manažer klubu Aleš Kmoníček. „Rádi bychom udrželi současný kádr v co možná největší míře i pro příští sezónu a sezóny, proto jsme se dohodli i s Romanem na prodloužení stávajícího kontraktu. Stal se nedílnou součástí naší ofenzívy a jeho spolupráce s Jardou Bednářem a Rasťou Dejem prozatím šlape. Usadil se s rodinou v Hradci, je zde spokojený a na jeho výkonech v porovnání s uplynulou sezonou to je znát,“ říká generální manažer klubu.

Pětatřicetiletý slovenský útočník se přesunul pod Bílou věž před sezónou 2014/15, ve které nasbíral v 55 zápasech 22 bodů (8+14) a vynechal jedno jediné utkání. V průběhu letošní sezóny zaznamenal prozatím ve 39 duelech 12 bodů (7+5).