Fanoušci
ne 14.2.2016 | Lukáš Štěrovský

Atraktivní nabídka fanklubu. Výjezdy do Brna a Plzně nabídne za výhodné ceny

Tradiční autobusové výjezdy pořádané fanklubem budou fanouškům k dispozici i s blížícím se koncem základní části. Na Kometu a plzeňskou Škodovku je navíc přichystáno několik zajímavých akcí – výjezd do Brna bude za jednotnou cenu 100 Kč. Fanoušci, kterým je méně než 15 let, budou v rodinném autobuse a doprovodu dospělé osoby, mohou jet zase do Plzně zcela zdarma!

Po reprezentační přestávce se opět naplno roztočí extraligový kolotoč. Hradec posledních osm zápasů, které zbývají do konce základní části, odstartuje ve středu na ledě brněnské Komety, a vy můžete být díky hradeckému fanklubu u toho! Navíc za jednotnou reklamní cenu, a to pouhých 100 Kč nehledě na to, zdali jste nebo nejste členy fanklubu.

Hned v neděli pak na Východočechy čeká další štace, v jejímž rámci zavítají na led Plzně, se kterou se letos přetahují o třetí místo v tabulce. Na západ Čech navíc bude vypraven rodinný autobus, na který se bude vztahovat akce 1 dospělý + 1 dítě do 15 let zdarma.

Vše, co musíte pro přihlášení na jeden nebo oba výjezdy udělat, je zaslat přihlášku obsahující vaše (případně osob, které chcete přihlásit) celé jméno a příjmení na e-mail vyjezdyfchk@seznam.cz. Kompletní informace jsou k dispozici na oficiálním webu fanklubu.

Výjezd na utkání HC Kometa Brno – Mountfield HK
Datum středa 17. 2.
Sraz u vrátnice zimního stadionu 15:00
Odjezd autobusu 15:05
Začátek utkání 18:00
Cena výjezdu (autobus) – jednotná 100 Kč

Výjezd na utkání HC Škoda Plzeň – Mountfield HK
Datum neděle 21. 2.
Sraz u vrátnice zimního stadionu 12:30
Odjezd autobusu 12:45
Začátek utkání 16:30
Cena výjezdu (autobus) – člen fanklubu 200 Kč
Cena výjezdu (autobus) – nečlen fanklubu 300 Kč (děti do 15 let v doprovodu dospělé osoby zdarma)