Akademie ČH
pá 20.5.2016 | Patrik Stehno, Jan Vavřina

Startuje nábor do kurzu bruslení, přihlaste své ratolesti

Před každým soutěžním ročníkem se v Hradci Králové koná nábor do kurzu bruslení, nejinak je tomu letos. Mountfield HK jej spustil 20. května, jedna z prvních náborových akcí se bude konat už v sobotu 21. května od 14:00 na Stříbrném rybníku v rámci události Poklad na Stříbrném rybníku. Své děti s ročníkem narození 2009-2012 můžete skrze on-line formulář přihlásit prakticky ihned.

Kurz bruslení začíná 22. září 2016 v 17:15 na ledové ploše haly II (plechová hala). Lekce budou probíhat 2x týdně, a to ve čtvrtek v 17:15 – 18:15 (hala II) a v neděli 8:30 – 9:30 (hala I). Požadovaným vybavením jsou brusle, teplé oblečení, rukavičky, chrániče na kolena a lokty, přilba s obličejovým krytem a pití s tím, že klub Mountfield HK nabízí možnost zapůjčení některých částí ochranné výstroje.

Kurzy jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a hráči extraligového A-týmu. Budete-li mít zájem o pokračování v ledním hokeji, existuje v klubu možnost zařazení do přípravky ledního hokeje. Informace případným zájemcům poskytne trenér a vedoucí základny při trénincích.

Pro děti je připraveno mnoho zábavy a hlavně spousta cvičení na zlepšení jejich bruslařských dovedností formou hry. Příspěvky pro tento kurz bruslení jsou ve výši 290 Kč měsíčně (platí se říjen až březen) nebo 1200 Kč ročně, tréninky v září jsou zdarma.

Pro více informací kontaktujte hlavního trenéra náboru Patrika Stehna (776 081 674, nabor@mountfieldhk.cz). K přihlášení dítěte do kurzu bruslení můžete využít také on-line formulář na webu klubu.