Aktuální zprávy z klubu
pá 3.6.2016 | Martin Peterka

Na grilovačku i basket zdarma. Ve FORTUNA aréně proběhne mezinárodní turnaj

Prodloužený víkend 10. – 12. června bude v Hradci Králové patřit basketbalu. Místo ledu palubovka, místo hokejových branek bezedné koše a místo urostlých hokejistů čahounky v basketbalových dresech. No a v neděli se k tomu všemu přidá ještě vůně grilovaného masa. To je ve zkratce plán mezinárodního turnaje basketbalových reprezentací.

Česká republika, Česká republika U20, Maďarsko a Rumunsko se postarají o třídenní basketbalovou podívanou ve vzájemných soubojích. České Lvice se navíc budou připravovat na příští rok, kdy budou mít v hradecké FORTUNA aréně domácí prostředí pro zápasy evropského šampionátu.

Na nedělní program si navíc organizátoři přichystali speciální akci pro všechny fanoušky. Jelikož první zápas mezi českou a maďarskou reprezentací začíná už ve 12 hodin, budou mít návštěvníci možnost grilovat maso pod dohledem zkušeného profesionála. Pro prvních 50 bude navíc připraveno maso zdarma od organizátorů. Zadarmo bude také pivo a pro děti je přichystáno malování na obličej. To vše od 10 hodin.

Na všechna utkání mezinárodního turnaje se neplatí vstupné.

Rozpis turnaje:

10. června
Rumunsko – Maďarsko (16:30)
Česká republika – Česká republika U20 (19:00)

11. června
Maďarsko – Česká republika U20 (16:30)
Česká republika – Rumunsko (19:00)

12. června
Maďarsko – Česká republika (12:00)
Rumunsko – Česká republika U20 (15:00)