Fanoušci
út 7.6.2016 | Lukáš Štěrovský | Foto: hradeckralove.cz

Hokejisté na autogramiádě a Trubačově lávce – přijďte v pátek na Den Labe

Pátek bude v Hradci Králové ve znamení Dne Labe. Na Eliščině nábřeží u Sokolovny proběhne od 10 do 22 hodin zábavná akce, v jejímž rámci budou účastníci přebíhat přes úzkou Trubačovu lávku právě přes řeku Labe. K dispozici návštěvníkům bude bohatý doprovodný program, na němž se svojí účastí bude podílet i hradecký klub – těšit se můžete na náborový stánek, střelbu na branku, nebo autogramiádu šesti hráčů A-týmu.

Den Labe je už zavedenou akcí, na které se pobaví dospělí i děti. Pro ně bude připraven například skákací hrad, trampolíny, střelnice, kolotoče, laser game a mnoho dalšího. Dospělé zase zaujmou třeba koncerty skupin Sabrage a Voxel.

Hlavním lákadlem je však běh přes 48 metrů dlouhou Trubačovu lávku. Na závodníky, kteří se pokusí zdolat lávku, aniž by spadli do vody, čeká mnoho cen. Mezi startujícími bude i šest královéhradeckých hokejistů – Blaž Gregorc, Petr Beránek, Roman Kukumberg, Tomáš Bulík, Martin Štajnoch a Bedřich Köhler.

Ti budou fanouškům k dispozici i při autogramiádě, která proběhne od 16:15 do 17:15. O půl hodiny později pak začne přebíhání přes lávku. Příznivci hokeje si mohou jinak vyzkoušet cvičnou střelbu na branku či navštívit náborový stránek (od 11 do 18 hodin), kde budou přítomni i trenéři.