Fanoušci
st 22.6.2016 | Jan Vavřina

Léto s Mountfieldem HK II – Pochlubte se svými snímky z dovolené

Během loňského léta jste se mohli zapojit spolu s Mountfieldem HK do fotografické soutěže, která vynesla třem fanouškům zajímavé ceny. Letos je tady pro vás úplně stejná možnost, startuje totiž soutěž Léto s Mountfieldem HK s pořadovým číslem II!

A o co v ní jde? Vezměte si na svou dovolenou či letní radovánky dres, šálu nebo cokoliv s motivy hradeckého hokejového klubu, vyfoťte se a jeden snímek nám zašlete. My jej následně zveřejníme na Facebooku Mountfieldu HK v albu s názvem „Léto s Mountfieldem HK II“, kde pro jednotlivé fotky budou fanoušci hlasovat (udělením „Like“). Ze třech nejúspěšnějších fotek (k neděli 31. července 23:59) pak vybere přímo hradecká kabina, která je ta vůbec nejlepší.

Autor nejlepšího snímku se může těšit na mikinu Mountfield HK z rukou Jaroslava Bednáře, druhý v pořadí na tričko Mountfield HK a třetí na kšiltovku. Kromě toho budou vybrané snímky zveřejněny v chystané ročence, kde bude několik stran věnováno právě hradeckým fanouškům.

Své fotografie můžete posílat na e-mailovou adresu jan.vavrina@mountfieldhk.cz, či do zprávy na účet Mountfieldu HK na Facebooku. Nezapomeňte uvést vaše jméno, telefon a krátký popis fotky (kde byla pořízena apod.).