Aktuální zprávy z klubu
st 3.8.2016 | Jan Vavřina

Mountfield Cup startuje už v pátek, seznamte se s důležitými pokyny

Fanoušci hradeckého hokeje už nějaký čas vyhlíží pátek 5. srpna. Právě v tento den totiž odstartuje přípravný turnaj se špičkovou účastí, jeden z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě – Mountfield Cup 2016! Přinášíme vám proto všechny nezbytné informace a pokyny, se kterými byste se měli před cestou do FORTUNA arény seznámit.

Jednotlivé vstupenky i zvýhodněné balíčky stále v prodeji

Vstupenky na jednotlivé zápasy jsou stále v prodeji, zakoupit si je můžete na pokladnách FORTUNA arény, a to v pátek a v sobotu od 13:00 a v neděli od 11:00. Na pokladnách lze pořídit také zvýhodněný balíček, ten však jen do začátku prvního utkání (pátek 14:30).

K dispozici je samozřejmě také on-line prodej, přes který je možné zakoupit balíček do pátku 10:00, jednotlivé vstupenky ještě v den zápasu (v pátek a v sobotu do 12:00, v neděli do 11:00).

Počet zápasů Základní cena Cena pro permanentkáře
1 zápas 100 Kč 80 Kč
6 zápasů 480 Kč 360 Kč

Zlevněné vstupné (studentské, seniorské apod.) na tento turnaj poskytováno není, děti do 130 cm budou mít vstup zdarma, stejně jako osoby TP, ZTP, ZTP/P (po předložení průkazu).

Na Mountfield Cup 2016 nejsou rozlišovány vstupenky na sezení a na stání, každý návštěvník může zaujmout libovolné volné sedadlo či místo na stání s tím, že sektor hostů (na stání) je určen výhradně pro fanoušky hostujícího týmu.

Po odpoledním utkání je nutné opustit halu

Vstup do FORTUNA arény bude návštěvníkům umožněn vždy hodinu před startem utkání, a to pouze hlavním vchodem. Po odpoledním zápase bude nezbytně nutné opustit prostory FORTUNA arény, aby mohla být připravena na večerní duel.

Návštěvníci, u kterých budou u vstupu na stadion nalezeny nepovolené předměty (zejména pyrotechnika a zbraně), nebudou v žádném případě do haly vpuštěni, stejně jako osoby pod vlivem alkoholu, či jiných omamných látek.

Zároveň připomínáme, že je povinnost návštěvníků utkání dodržovat veškeré podmínky návštěvního řádu, a že prostory FORTUNA arény a jejího okolí budou, stejně jako při jiných zápasech, monitorovány kamerovým systémem. Jakékoliv případné škody či následky chování budou na základě těchto záběrů řešeny přímo s viníky.

Probíhá výstavba skyboxů, dbejte zvýšené opatrnosti

Z důvodu probíhající výstavby skyboxů budou z bezpečnostních důvodů uzavřeny sektory E, F, G, K, L a M. Do těchto sektorů prosím nevstupujte a z důvodu probíhajících stavebních prací dbejte ve všech prostorách FORTUNA arény zvýšené opatrnosti.

Co se týče parkování, před FORTUNA arénou probíhá rekonstrukce horkovodu, proto je vjezd na zdejší parkoviště zakázán. Doporučujeme ponechat váš vůz na okolních parkovištích, využít parkovací dům v bývalém pivovaru nebo odstavné parkoviště u koupaliště Flošna.

Nové dresy i putovní pohár pro vítěze

Hostitelský tým odehraje turnaj v nových dresech určených pro přípravné období, jehož součástí je logo Mountfield Cup 2016. Po odehrání všech devíti přátelských duelů Hradec Králové půjdou dresy do internetové aukce a následně poputují do rukou sběratelů a hradeckých fanoušků.

Před pátečním večerním duelem Mountfield HK – Ufa proběhne zahajovací ceremoniál, po posledním utkání turnaje zase ceremoniál závěrečný. Na něm bude celkovému vítězi předán bezmála jeden metr vysoký pohár, pět hráčů se navíc dočká individuálních ocenění – vyhlášen bude nejlepší střelec, brankář, obránce, útočník a nejužitečnější hráč turnaje.

Režie akce se ponese v extraligovém duchu, návštěvníci se mohou těšit na bohaté občerstvení, doprovodný program i zajímavé soutěže.

Přijde si spolu s námi užít první zápasy v sezóně, navíc proti špičkovým týmům!