Aktuální zprávy z klubu
ne 15.1.2017 | Klub

Pro Fandu skórovali hráči i fanoušci – v úterý obdrží šek na 36 000 Kč

26 prosincových gólů = 26 000 Kč pro Františka Jančuru od fanoušků. Kabina A-týmu se navíc rozhodla podpořit hendikepovaného chlapce další částkou, díky charitativnímu projektu Skóruj pro... tak obdrží na další léčbu 36 000 Kč. Při předání šeku, které proběhne před úterním utkáním proti Chomutovu, se na ledě představí všichni dárci včetně rodiny malého Fandy.

Se startem prosince rozjel hokejový klub Mountfield HK charitativní projekt Skóruj pro... Každý měsíc je věnován jednomu z hendikepovaných dětí, poslední měsíc v roce 2016 skórovali hráči i fanoušci Hradce Králové pro pětiletého Františka Jančuru.

Celkem se pro chlapce trpícího dětskou mozkovou obrnou vybralo 36 000 Kč, šek na tuto částku obdrží rodiče Františka těsně před utkáním 39. kola Tipsport extraligy mezi týmy Mountfield HK – Piráti Chomutov (úterý 17. ledna od 18:00). Přímo z ledu budou tomuto aktu přihlížet všichni dárci, kteří se rozhodli Fandovi skrze projekt Skóruj pro... pomoci.

Během ledna už 15 gólů pro Pepíka Jíru!

Ať už jste skórovali pro Fandu, nebo ne, můžete pomoci dalšímu z dětí, o které se stará Středisko rané péče Sluníčko. Celý leden totiž hráči i fanoušci skórují pro Pepíka Jíru s Downovým syndromem. Prozatím je na jeho kontě 15 000 Kč za 15 vstřelených gólů.

Jaký je pricip celé akce, kterou podpořila společnost eSports.cz? Za každý gól, který vsítí hráči Mountfieldu HK v Tipsport extralize, vystaví klub jeden speciální puk obsahující logo akce, logo klubu, popis zápasu a vlastnoruční podpis střelce branky. Daný puk si můžete za 1 000 Kč pořídit, přičemž celá částka půjde na konto daného dítěte.

Každý puk si můžete zarezervovat doslova pár vteřin poté, co některý z hradeckých hráčů vstřelí gól, a to na webu Mountfieldu HK v sekci Skóruj pro... Navíc k puku obdržíte dvě vstupenky na sezení na vybrané domácí utkání a také fotografii, na které budete s celým A-týmem. Hlavní odměnou je ale pomoc dítěti, které to opravdu potřebuje!