Aktuální zprávy z klubu
út 7.2.2017 | Redakce

Královský ples již v pátek, vstupenky stále v prodeji

Třetí ročník Královského plesu je za dveřmi! Exkluzivní společenská akce se uskuteční již tento pátek 10. února v Kongresovém centru Alids v Hradci Králové. Vstupenek již mnoho nezbývá, avšak stále jsou v prodeji. Nenechte si tedy ujít tuto jedinečnou akci a přijďte se v pátek pobavit společně s hokejisty A-mužstva.

Do třetice exkluzivní, do třetice noblesní, do třetice královský! Takový bude třetí ročník Královského plesu. Přípravy již vrcholí a vy máte jednu z posledních příležitostí zakoupit si vstupenky.

Vstupenky jsou v prodeji na několika místech. Zakoupit je můžete například ve fanshopu hokejového klubu na rohu FORTUNA arény, v módním obchodě Havlíčkova 919 na Masarykově náměstí a nebo také přes on-line rozhraní prodeje vstupenek. Kompletní informace o prodeji vstupenek naleznete na www.kralovskyples.cz.

Jaký bude program?

V první řadě budou opět přítomni hokejisté A-mužstva Mountfieldu HK, se kterými budete mít jedinečnou možnost si popovídat i jinde než na zimním stadionu. Vaše oko potěší módní přehlídka, chybět nebude ani stand-up vystoupení známého komika Daniela Čecha, skvělá porce taneční muziky, zábavné vystoupení a mnoho dalších atraktivních bodů programu.

K poslechu a tanci ve velkém sále zahraje hudební kapela Stop Time Band, moderovat celou akci pak bude hradeckým fanouškům velmi dobře známý moderátor Tomáš Borovec. Těšit se tak můžete na bohatý program s pořádnou porcí zábavy.

Porada před plesem

Základem je poctivá taktická příprava 😉 a Rasty s Blažem si to moc dobře uvědomují 😀 A jaké jsou vaše plány na blížící se velký večer? Informace o vstupenkách, programu a další na www.kralovskyples.cz

Zveřejnil(a) Královský ples dne 24. leden 2017