Aktuální zprávy z klubu
po 29.5.2017 | Klub

Startuje prodej permanentek, k dispozici budou i permice pro děti

V úterý 30. května úderem deváté hodiny se v letošní sezóně poprvé otevřou pokladny FORTUNA arény a on-line aplikace, aby se začaly prodávat permanentky na ročník 2017/18. Mountfield HK se rozhodl udělat vstřícný krok vůči fanouškům a zavést kromě klasických permanentek také dětské pro ratolesti do 130 cm výšky.

Dětské permanentky s vlastním motivem budou v prodeji rovněž na pokladnách i on-line, a to za 350 Kč v sezónní verzi. Jejich součástí tak budou všechna domácí utkání Mountfieldu HK v sezóně 2017/18 – od Mountfield Cupu, přes přípravu, zápasy CHL po základní i nadstavbovou část Tipsport extraligy.

Dětské permanentky jsou určeny pro děti do 130 cm výšky bez nároku na sedadlo. Nadále jim bude vstup na stadion umožněn výhradně hlavním vchodem, konkrétně označeným turniketem vedle pokladny č. 2. Oproti klasickým permanentkám nebudou k těm dětským vydávány dárky v podobě ručníku a sprchového gelu. I v sezóně 2017/18 budou v prodeji jednotlivé vstupenky na základní část pro děti do 130 cm výšky bez nároku na sedadlo za 10 Kč.

Veškeré informace o prodeji permanentních vstupenek včetně cen a otevírací doby pokladen naleznete v samostatném článku.