Fanoušci
po 3.7.2017 | Petr Šatalík

Liga mistrů hledá fanoušky – ambasadory jejích účastníků. Slibuje zajímavé odměny

Champions Hockey League už pomalu začíná klepat na dveře. Aby podnítila ještě větší nadšení na stadionech, rozhodla se přijít s neobyčejným projektem. Fanoušci mužstev, které se prestižní soutěže zúčastní, se mohou stát ambasadory svého celku a získat netradiční ceny!

A jak? Je to celkem jednoduché. Ambasador se bude pravidelně účastnit utkání Ligy mistrů v domácích kláních svého mužstva a sdílet své zážitky z nich na sociálních sítích, kam by měl přidat také předem stanovený hashtag. Příspěvky mohou zachycovat například atmosféru při zápase či emoce, které příznivci klubu během duelu prožívají. Účastníci jednotlivých týmů se také mohou vyzývat mezi sebou navzájem a na dálku tak spolu soupeřit. Rovněž plní další úkoly, které soutěž zadá.

Za svou účast se ambasador dočká řady odměn. Především má zajištěné dvě vstupenky na všechny domácí zápasy svého týmu v Lize mistrů. Zároveň dostane speciální dres, ve kterém může podporovat mužstvo a rovněž se osobně setká s nejproduktivnějším hráčem celku. Navíc se podívá do zákulisí mužstva! A kdyby mu to i tak bylo málo, je tu šance, že se dostane na finále Champions Hockey League, které se odehraje 6. února 2018. Toto privilegium získá vítěz soutěže, o němž rozhodne porota.

A jak se do této vzrušující kampaně přihlásit? Nutné je vyplnit patřičný formulář na webových stránkách Ligy mistrů, kde se můžete o soutěži dozvědět také další zajímavé informace. Uzávěrka přihlášek je stanovena na 4. července 2017. Po tomto datu porota rozhodne o tom, kteří z přihlášených kandidátů se klání zúčastní. Tak neváhejte a staňte se právě vy ambasadorem Mountfieldu HK!