Fanoušci
čt 5.10.2017 | Matouš Soukup

Rekord v návštěvnosti a skvělá atmosféra? Vyrazte do Bernu na Ligu mistrů

První vzájemné měření sil dopadlo lépe pro východočeský Mountfield. Dokáže loňský semifinalista přetlačit švýcarského mistra i podruhé? Odveta na ledě SC Bern je naplánována již na 10. října a divákům se naskýtá jedinečná možnost, jak okusit atmosféru nejnavštěvovanější arény v Evropě. Neváhejte a vyrazte podpořit spolu s fanklubem hradecký tým v posledním zápase skupinové fáze CHL.

Bern, švýcarské hlavní město, je sídlem místního hokejového klubu už od roku 1931. Během nich si k němu tamní fanoušci vytvořili tak silné pouto, že dlouhodobě drží rekordy v návštěvnosti. SC Bern je rovněž znám pro neopakovatelnou atmosféru během zápasů. V loňské sezóně jednoznačně předčil všechny ostatní evropské kluby, když stanovil svoji průměrnou návštěvnost v PostFinace-Areně na neuvěřitelných 16 399 diváků, přičemž kapacita haly je 17 131 míst.

A právě nyní se otevírá všech příznivcům východočeského celku možnost, jak takovou událost zažít na vlastní kůži. Po dvou nevydařených venkovních zápasech v Lize mistrů mají Hradečtí poslední šanci na reparát, ke kterému bude jistě zapotřebí i podpora přímo z publika. Vstupenky je možné kupovat buď samostatně nebo hromadně spolu s fanklubem

Závazné přihlášky posílejte na vyjezdy@fanclubhchk2007.cz, kde uvedete celé vaše jméno (případně jména fanoušků, které přihlašujete). Všechny informace o akci a činnosti fanklubu naleznete přímo na oficiálním webu fanklubu. Vyrazte společně s dalšími hradeckými příznivci za parádní hokejovou podívanou!

Výjezd na utkání SC Bern – Mountfield HK
Datum úterý 10. 10.
Sraz u vrátnice zimního stadionu 1:00
Začátek utkání 19:45
Doprava + vstupenka 900 Kč