Aktuální zprávy z klubu
st 22.11.2017 | Jan Vavřina

Rybaření, škola nebo děkovačka s fanoušky? Patrik Rybár odpověděl na dotazy

Přes šest stovek královéhradeckých fanoušků rozhodlo o tom, že nejlepším hráčem Mountfieldu HK za měsíc říjen se stal jednoznačně Patrik Rybár, jenž obdržel 78,79 % hlasů. Hradeckému gólmanovi jste mohli položit dotaz, slovenský reprezentant na ně odpověděl a zároveň určil, která otázka byla nejzajímavější. Její autorka, uživatelka Marťa, se může těšit na dvě vstupenky na utkání A-týmu a klubové tričko s podpisem „Rybky“.

Marťa (Mborysova@seznam.cz - Hradec Králové)
8.11.2017, 22:34
 
Dobrý večer Patriku, nejdříve poděkování za super chytání pro ten náš Hrádeček. Máme Vás rádi a zajímá nás, jakou rybku ☺ máte rád Vy a jestli jste už nějakou chytil? 😀 S pozdravem Kavalovi


Odpověď:
Taky zdravím, nejsem tak vášnivý rybář, abych je chytal, radši chytám puky. :-) Ryby mám k jídlu ale rád, preferuju spíš mořské plody, sushi, lososa nebo tuňáka.
Jan Novotný (marketka.f@centrum.cz - Hradec Králové)
8.11.2017, 20:35
 
Dobrý večer,chtěl bych se zeptat, jestli by Patrik nechtěl jednou přijít trénovat malé gólmany hradeckého hokejbalu.
Děkuji za odpověď.
Honza (8 let)

Odpověď:
Ahoj Honzo, v naší nabité sezóně to není úplně snadné. Hokejbal je navíc trošku jiný než lední hokej, takže si nemyslím, že bych vám nějak hodně pomohl. :-) Zkus ale kontaktovat náš marketing, třeba něco vymyslí. Ať se daří nejen na hokejbale :-)
Sabina (Sabina.svobodova@seznam.cz - Hradec Králové)
8.11.2017, 18:27
 
Patriku gratuluji, ikdyž po tvých skvělých výkonech tady, kdo by to nečekal:)

Chtěla bych se jen zeptat, co jsi jako malý chtěl dělat, čím jsi chtěl být bez ohledu na rodiče, peníze, bez ohledu na nic, kam tě tvé srdce táhlo? :)

Odpověď:
Děkuju za gratulaci. Když jsem byl malý, zas tolik jsem nepřemýšlel nad tím, čím bych chtěl být. Vždycky mě to ale táhlo k hokeji, proto ho dělám. Čím jsem byl ale starší, přemýšlel jsem, co když to s hokejem nevyjde nebo se třeba zraním. Proto jsem se soustředil na školu a hledal obor, který by mě bavil. Bylo jich víc – architektura, management, informatika… Nakonec jsem vybral právě informatiku.
Radek (gaduz2@seznam.cz - Hradec Králové/MHK)
8.11.2017, 10:08
 
Ahoj Patriku, když jsi na začátku sezóny nemohl chytat, byl jsi k zastižení na tribuně s přítelkyní. Ta tedy hokeji tedy musí rozumět! :) Chci se zeptat, jestli má tendenci ti po zápase mluvit do toho, jak jsi chytal, co jsi měl udělat jinak nebo tě naopak za nějaký zákrok pochválit?
Díky, Radek

Odpověď:
Ahoj Radku, s přítelkyní jsem už šest let, takže vždycky přesně ví, co má říct, jak se zachovat, naučila se to. Ví, kdy mě má pochválit, podpořit, kdy to potřebuju.
tbfuns:)
8.11.2017, 09:22
 
Patrik, pozdravujeme zo Slovenska a držíme palce!

Odpověď:
Zdravím na Slovensko a děkuju za pozdrav :-)
freedom172 (vsestary172)
7.11.2017, 19:11
 
ahoj Rybko, klobouk dolů před tím co předvádíš v brance! :-) Přeji Ti, ať Ti to vydrží minimálně do finále ;-) a ať se dostaneš na olympiádu ;-) ...chci se zeptat. Nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že po vítězným zápase uděláš pod kotlem nějakou ,,show´´ ? Jak to gólmani dělají.. :-) ...díky za odpověď, Honza

Odpověď:
Ahoj, vždycky jsem se držel toho, že brankář má svoje umění ukazovat v brance. Chci se na to soustředit, abych chytal dobře a lidi mě měli rádi hlavně kvůli tomu, jak chytám a ne proto, jakou dělám show po zápase. Nepřemýšlel jsem nad tím a myslím, že se budu držet toho, na co jsem zvyklý. Aby byly vidět mé výkony v bráně a ne pod kotlem na konci zápasu. :-) I když si samozřejmě fanoušků moc vážím a mám je rád, chci se prezentovat takto.
jakub Lochman (lev.lochman@seznam.cz)
7.11.2017, 18:09
 
Jaká je tvá obvyklá strava před zápasem a denní rutina?

Děkuji za odpověď a tvé výkony.
S pozdravem Jakub - velký hradecký fanda.

Odpověď:
Ahoj Kubo, v profesionálním mužstvu, jakým je Mountfield, máme daný jídelníček před zápasem a společný oběd. Je vždycky něco lehčího, obvykle kuře, aby se nám dobře bruslilo a hrálo. Co se týče předzápasového programu, máme ráno rozcvičku, rozbruslení, pak je rychlá regenerace a hlavně spánek před zápasem, ten je pro mě hodně důležitý.
Lukáš (Lukyrosecky@seznam.cz - Chlumec nad Cidlinou)
7.11.2017, 13:00
 
Dobrý den, co zatím ve své kariéře řadíte nejvýš?

Odpověď:
Zdravím, pokud jde o seniorskou kategorii, tak bronz v loňské sezóně. V juniorech jsem měl se Slovanem zlato, ale úspěch s Hradce řadím výš.
Zdeněk Machovec (zdenek.machovec@seznam.cz - MHK)
7.11.2017, 11:30
 
Ahoj,mohu se zeptat, jak složité je zkloubit studium na vysoké škole a vrcholový sport - lední hokej. Děkuji za odpověď.

Odpověď:
Ahoj, je to velmi náročné, někdy až nemožné. Je to hlavně o hlavě, kousnout se a makat. Sám jsem momentálně v situaci, kdy to musím kousnout, protože je tady spousta zápasů a do toho mám školu.
Kačenka (katerinakovarova71@gmail.com - Hradec Králové-Pouchov)
6.11.2017, 19:13
 
Ahoj Páto asi víš kdo ti píše...prosím tě opravdu obdivuji Tvuj herní klid a opravdu by mě zajímalo kde je prah toho kdy přejde klid v emoce moc ti přeju hodně toho klidu a dále vynikajicí výkony.Ahoj Kati

Odpověď:
Ahoj Káťo, vždycky se snažím přenést pohodu a klid na mužstvo. Držím se toho a vím, že když budu chytat bez zbytečných emocí a tak, jak chytám, týmu to pomůže. Mám to vyzkoušené a funguje to. Dřív jsem měl někdy nervy, nechal se rozhodit a nepomáhalo to mně ani spoluhráčům. Snažím se být klidný, ukazovat i navenek, že je všechno v pohodě.
Dubansky Pavel (osak@email.cz - Hradec Králové)
6.11.2017, 17:19
 
Dobrý den, jakou studujete škole a jaký jste si vybral obor? Jaký se učíte cizí jazyk s ohledem na budoucí hokejové adresy?

Odpověď:
Dobrý den Pavle, studuju Univerzitu Hradec Králové, obor Hospodářská informatika. Momentálně se žádný cizí jazyk neučím, ale studoval jsem všechno v angličtině. Zatím mi ale stačí čeština :-)
Čížková Ladislava (meliclad@seznam.cz - Hradec Králové)
6.11.2017, 17:00
 
Dobrý den,jak jste se cítil v zápase s Litvínovem,kdy za stavu 3:0 hosté obrátili na 3:4?Neměl jste chuť spoluhráče přizabít?!.Děkuji.

Odpověď:
Zdravím, určitě ne, i takové zápasy jsou. Už je to za námi a není potřeba se k tomu víc vracet. Kluci udělali všechno pro to, aby to tak nebylo, ale někdy jsou i taková utkání, kdy to tam mužstvu napadá nebo se urazí štěstěna. Jsem rád, že jsme se z toho poučili a zatím se to neopakovalo. Určitě jsem ale neměl chuť nikoho přizabít. :-)
Tom (HK)
6.11.2017, 14:52
 
Ahoj, je možné tě někdy zastihnout na Univerzitě v HK? A vyfotit se s tebou, nebo získat podpis?

Odpověď:
Ahoj, někdy to určitě bude možné, ale nevím kdy. :-) Myslím, že bude rychlejší přijít na zimák a získat podpis po zápase nebo na nějaké autogramiádě. :-)
Petr (peter.kousal@gmail.com - Hradec Králové)
6.11.2017, 14:47
 
Ahoj Patriku,
především Ti chci poděkovat za skvěle výkony, které předvádíš od play-off minulé sezóny! Ať ti forma vydrží co nejdéle! :)
Chtěl bych se zeptat jestli máš nějaké tajemství tvého naprosto ledového klidu v brance? Přijde mi, že to soupeře dost uvádí do rozpaků a snaží se tě rozhodit ale nikdy jim to nezabere.
A taky jestli máš v Hradci oblíbené místo kam chodíš?

Díky a těším se na play-off!
Petr

Odpověď:
Ahoj, děkuju za přání. Je to všechno o hlavě, jak už jsem odpovídal výše. Zatím to vychází a doufám, že to bude pokračovat i nadále. Je pro mě jen výhoda, když začne soupeř přemýšlet nad tím, jak mě rozhodit, protože se tak nesoustředí na hokej.

Pokud jde o druhou otázku, je spousta míst, kam v Hradci rád chodím. Je to centrum, restaurace, ale i parky. Že by bylo jedno místo, kde bych byl pořád, to ne.
Marek Železo (marek.zelezo@seznam.cz - Hradec Králové Mountdield Hk)
6.11.2017, 14:20
 
Ahoj Patriku nejdřív velká gratulace k tvým výkonům v brance a chtěl bych se zeptat jak to v tý brance tak zvládáš nebo máš nějaký rituál před zápasy?

Odpověď:
Ahoj Marku, děkuju. Rituály mám, ale nechal bych si je pro sebe. Je to hlavně o tom se dobře připravit na zápas. Mám přesný režim už den před zápasem, začíná to brzkým spánkem, i zápasový den mám dopředu nalajnovaný a držím se toho už od mládežnických kategorií.
Radovan (seamaverick@centrum.cz - Hradec Králové)
5.11.2017, 22:48
 
Zdravím,rád bych věděl zda Ti přirostlo naše město k srdci,zda tu zůstaneš a jestli už máš to naše LVI SRDCE?

Odpověď:
Taky zdravím, město mám rád, líbí se mi tady. Jsou tady super lidi, ať už mezi fanoušky nebo v klubu, mančaft je tady taky výborný, v kabině dobrá parta. Jestli mám lví srdce? Já doufám, že ano. Pro klub, za který hraju, dělám maximum. Jestli tady zůstanu, to se teď nedá říct, smlouvu mám i na příští rok. Soustředím se na nejbližší zápasy a udělám vše pro to, aby se dařilo a abychom byli úspěšní. Co bude, bude. Nijak zvlášť se nad tím nezamýšlím a ani nechci.
Marek (vechet.marek@post.cz - Mokrovousy)
5.11.2017, 20:58
 
Ahoj Patriku chci se zeptat jestli tady zůstaneš na přistí sezonu nebo půjdeš někam jinam ?

Odpověď:
Ahoj, na příští sezónu mám platnou smlouvu, takže momentálně nepřemýšlím nad tím, že bych šel pryč. Soustředím se na přítomnost, aby se nám všem dařilo.
Jan Tuček (1965jan@seznam.cz - Česká Skalice)
5.11.2017, 13:21
 
Ahoj. Nejdřív velká gratulace k výhře a k tvým výkonům v brance.
Mě by zajímalo, jak dlouho jsi čekal v autě u zimáku po čtvrtečním tréninku, než tě ty rockeři (Kabát) pustili z parkoviště? :-)
P.S. To auto by sneslo myčku :D

Odpověď:
Ahoj, děkuju za gratulaci. Nepočítal jsem, jak dlouho jsem tam čekal. :-) Nebylo to tím, že by mě někdo nechtěl pustit, spíš jsem řešil ještě nějaké osobní záležitosti. Co se týče auta, už je umyté, myčku si zasloužilo. :-D
Jan Musil (musil_jan@centrum.cz - Hradec Králové)
5.11.2017, 12:06
 
Patriku, co mi prozradíš o svém soukromí, rodinném životě?

Odpověď:
Ahoj, nezlob se, ale chci, aby můj rodinný a soukromý život zůstal nadále soukromý. :-)
hunny007
5.11.2017, 12:04
 
Ahoj Patriku gratuluji se skvělým výkonu . Mám jen dotaz jak vydiš další sezónu zůstaneš ještě v Hradci nebo budeš čekat na nabídky z venku .

Odpověď:
Ahoj, jak už jsem odpovídal, mám smlouvu v Hradci, takže žádné nabídky neřeším. Všechno to má na starosti agent, neříká mi k tomu nic, ani to nechci vědět. Chci se soustředit na hokej a odvádět maximum pro mančaft. Abych dělal kvalitní práci a abychom byli všichni spokojení.
doleondra (doleondra@seznam.cz - Hrade Králové)
5.11.2017, 10:15
 
Ahoj Patriku
Gratuluju ti k jednoznačnému vítězství klubového hráče za měsíc říjen.
Jak se po tom cítíš ?

Odpověď:
Ahoj, nikdy se mi nestalo, že by mě fanoušci zvolili hráčem měsíce, takže jsem za to rád. Je to pro mě motivace se zlepšovat a nadále makat. Je zároveň příjemné odpovídat na dotazy příznivců. Cítím se s fanoušky dobře, když vím, že mě mají rádi, věří a fandí mi.