Fanshop
po 4.12.2017 | Fanshop

Fanshop zdarma doručí vaše objednávky

Odstartoval advent a s ním i čas dárků. Abyste si letos mohli užít skutečné hradecké Vánoce, Fanshop vyhlašuje tři dny dopravy ZDARMA. Všechny objednávky z e-shopu nad 299 Kč doručí až k vám domů a zcela bez poplatku za dopravné a balné. Užijte si nakupování v klidu domova, bez zbytečného stresu a ušetřete nejen váš čas. Ale pozor, nabídka platí jen do středy 6. prosince!

Hledáte Vánoční inspiraci?

Nevíte, co dát vašim blízkým, rodičům, přátelům, dětem či partnerovi? Pro každého se ve fanshopu něco najde. Inspirujte se nabídkou těch TOP dárků, se kterými nemůžete minout.

Horkou novinkou jsou šály s našimi hráči. Skvěle doplňují polštáře, placky, puky a hrnečky z hráčské kolekce pro letošní sezónu.

Potřebujete se zahřát?

I na to máme ve Fanshopu recept. Zimní kolekce potěší každého fanouška nebo fanynku hradeckého hokeje. Najdete v ní bundu, vestu, mikiny, kulichy, ale i tepláky a rukavice. A dokonce i ponožky!

Nedělní zápas ve znamení pomoci druhým

Fanshop se připojuje k akci fanclubu Pomáháme dětem a z každého zakoupeného produktu z vánoční kolekce věnuje 20 % na pomoc malému Matějovi. Pomoci můžete také.

Chcete být u všech novinek a exkluzivních akcí našeho Fanshopu? Lajkněte si jeho facebook nebo se na stránce přihlašte k odběru newsletteru.