Aktuální zprávy z klubu
st 6.12.2017 | Jan Vavřina

Hráčem listopadu se stal Michal Dragoun. Fanouškům odpoví na zaslané dotazy

Když se volil hráč měsíce října, volba fanoušků byla jasná – Patrik Rybár. To listopad nabídl mnohem vyrovnanější výsledky, z prvenství se nakonec raduje Michal Dragoun, jenž obdržel 35,91 % z více než šesti stovek hlasů. Hradeckému forvardovi můžete do půlnoci neděle 10. prosince v sekci Ptejte se položit dotaz, následně na ně zkušený hokejista odpoví. Autor nejzajímavější otázky, který zároveň při položení dotazu vyplní svůj e-mail, se může těšit na dvě vstupenky na utkání A-týmu a klubové tričko s podpisem Michala Dragouna.

Ptejte se Michala Dragouna ZDE

V říjnu 2016 přišel pod Bílou věž z pražské Slavie jako výpomoc při velké marodce týmu. Od tohoto momentu utekl jeden rok a zkušený forvard se zařadil mezi stabilní hráče týmu a co víc, povětšinu sezóny plní roli elitního centra. Výborně si sedl s Bedřichem Köhlerem a táhli spolu tým v listopadových bojích. Hodně byl vidět ve východočeském derby, kdy se stal se dvěma trefami jediným střelcem svého mužstva.

Rodák z Příbrami odehrál v listopadu všech 9 utkání, z nichž Východočeši 7 vyhráli. Zažil celkem tři dvoubodové večery, k tomu dva jednobodové a jedenáctý měsíc v roce ukončil s bilancí 4+4. Zisk z předchozího měsíce tak přesně zdvojnásobil. Poctivý forvard se navíc ani v jednom duelu nedostal v hodnocení +/- do záporných hodnot, listopad zakončil s číslem +6.

Čtyřiatřicetiletý útočník, jenž nedá soupeři ani kousek ledu zadarmo, dostával prostor při hře pět na pět, v přesilovkách a zejména v oslabeních a v ani jedné herní situaci nezklamal. Kromě toho, že z pozice prvního centra bránil nejlepší borce soupeře, dokázal být v obraně i útoku rozdílovým hráčem.

Výsledky hlasování hráče listopadu

1. Dragoun Michal 35,91 %
2. Červený Rudolf 34,02 %
3. Cibulskis Oskars 30,08 %