Aktuální zprávy z klubu
po 11.12.2017 | Jan Vavřina

IV. derby východočeských univerzit startuje v Hradci už v úterý od 18:00

Stalo se příjemnou tradicí, že hokejové výběry obou východočeských univerzit měří své síly v rámci derby univerzit. První dva ročníky zvládla lépe Univerzita Hradec Králové, vloni slavila Univerzita Pardubice. Letos je naplánován už čtvrtý ročník této akce, a to v úterý 12. prosince od 18:00 v královéhradecké ČPP Aréně.

Univerzita Hradec Králové – Univerzita Pardubice, úterý od 18:00: ON-LINE

Předchozí derby hraná ve vysokém tempu doprovázela skvělá divácká kulisa, kterou vytvořili nejen studenti obou vysokých škol, ale také široká hokejová veřejnost. Ta se může i letos těšit na zajímavou podívanou, jež vypukne úderem šesté hodiny večerní.

Utkání bude probíhat v podobném režimu jako ta extraligová, návštěvníci se mohou těšit na zajímavý doprovodný program včetně soutěží, roztleskávačky či maskoty univerzit. Jeden z partnerů, pivovar Hradecký Klenot, pro návštěvníky připravil super akci. Přímo v hale bude před, během i po utkání nabízet pivo v režimu 1+1 zdarma. Jinými slovy ke každému zakoupenému pivu dostanete druhé zdarma!

Tajná zbraň výběru UHK

Posila našeho týmu pro IV. derby východočeských univerzit: UHK – UPCE z řad vedení naší univerzity konečně odtajněna! Déle už to prostě ututlat nešlo... 😔 Jak se hráči s číslem 13 dařilo na ledě? Jak ho přijali ostatní? Probojoval se do základní sestavy? To vše se dozvíš koncem týdne v reportáži z tréninku našeho univerzitního výběru. 🥅 Vstupenky na derby kupuj zde: http://bit.ly/ChciOkamžitěVstupenku

Zveřejnil(a) Univerzita Hradec Králové dne 7. prosinec 2017

Brány ČPP Arény se otevřou 60 minut před startem zápasu, tedy v 17:00. Pro fanoušky Univerzity Pardubice budou na stadionu vyhrazena místa na tribunách u hlavního vchodu (nad trestnými lavicemi), pro příznivce Univerzity Hradec Králové tribuny protilehlé (nad střídačkami).

S koncem zápasu ale zábava nekončí, ba naopak. Po konečném hvizdu bude následovat přesun účastníků do Denoche Music Hall, kde bude probíhat legendární afterparty. Do klubu vás od arény odvezou přistavěné autobusy, takže se nemusíte o nic starat.

Vstupenky jsou stále v prodeji

Vstupenka Cena Cena pro studenty
Utkání 100 korun 80 korun
Afterparty 150 korun 100 korun
Balíček (utkání+afterparty) 250 korun 160 korun

Vstupenky na obě akce je stále možné zakoupit a to včetně zvýhodněného balíčku. Nejjednodušší je to on-line na webu klubu Mountfield HK, v úterý budou otevřeny také pokladny ČPP Arény od 13:00 až do začátku duelu.

Podrobnější informace naleznete na webu akce www.derbyuniverzit.cz nebo na Facebooku.