Žáci
po 11.12.2017 | Jan Vavřina

Malé hokejisty a bruslaře navštívila po roce vzácná návštěva

Stejně jako v předešlých letech, i tentokrát si Mikuláš se svým ansámblem našel cestu na královéhradecký zimní stadion, aby se všichni společně podívali na to, jaký pokrok udělali malí bruslaři za celý rok 2017. Polovina návštěvy – Mikuláš s andělem – odcházela spokojena, protože viděla na dětech zlepšení. Čerti už zas tak nadšení nebyli, neboť jejich pytle zůstaly prázdné...

Mikulášská návštěva na tréninku malých hokejistů

👹👼 Také na hradecký zimák dneska dorazila vzácná návštěva. Výběr písničky našich nadějí? Ten byl přece jasný! 😍

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne 5. prosinec 2017

Ve druhém prosincovém týdnu, tedy ve dnech, kdy chodí Mikuláš se svou partou po českých domácnostech, zavítali všichni také do ČPP Arény. Navštívili trénink školek, základnu i nejmladší žákovské kategorie. Podívali se, jak jde dětem bruslení i práce s hokejkou, dali jim kázání do dalších 365 dnů a přinesli jim oblíbené sladkosti včetně adventních kalendářů a tašek Mountfieldu HK.

„I letos jsme chtěli dopřát dětem zajímavou tréninkovou jednotku s účastí Mikuláše, anděla a čertů. Všichni dorazili na bruslení školek, trénink základny a první a druhé třídy a přinesli dětem odměnu. Ty si ji za práci v dosavadním průběhu sezóny rozhodně zaslouží, udělaly velký pokrok a to nás pochopitelně moc těší,“ říká vedoucí sportovních tříd Martin Stehno.

Fotogalerie