Aktuální zprávy z klubu
st 31.1.2018 | Jan Vavřina

Hradec sehraje v reprezentační pauze dvě utkání – přijedou Chabarovsk a Berlín

Z důvodu konání olympijských her přeruší Tipsport extraliga na tři týdny svůj program, po 6. únoru se v mistrovském utkání představí hráči až poslední únorový den. Mountfield HK zahálet nebude, v době reprezentační přestávky sehraje na domácím kluzišti dvě kvalitní přípravná utkání. 15. února dorazí účastník KHL Amur Chabarovsk a 23. února třetí tým německé DEL Eisbären Berlin.

Po dlouhé přestávce pouze tři ostré duely a vypukne vrchol sezóny – vyřazovací boje. Aby tým Václava Sýkory nevypadl ze zápasového rytmu, sehraje v průběhu olympijských her dvě přípravná utkání na domácím ledě. A přijedou dva atraktivní celky.

Ve čtvrtek 15. února od 16:00 vyzve Mountfield HK dalšího účastníka KHL Amur Chabarovsk, za který aktuálně nastupuje také exhradecký Alexandre Picard stejně jako čeští reprezentanti Michal Jordán, Jan Kolář nebo Tomáš Zohorna.

O osm dní později, v pátek 23. února od 17:30, dorazí další kvalitní mančaft – osminásobný vítěz německé DEL Eisbären Berlin.

Vstupenky jsou již v prodeji

Majitelé permanentních vstupenek Mountfieldu HK na sezónu 2017/18 mají vstup na tyto zápasy zdarma, zároveň mají rezervovaná svá místa. Ostatní návštěvníci si musí pořídit vstupenky. Využít k tomu mohou on-line aplikaci, nebo pokladny ČPP Arény v jejich otevíracích hodinách.

Co se týče cen vstupenek, plné vstupné činí 100 Kč (bez rozdílu, jestli jde o sezení nebo stání), zlevněné vstupné je za 80 Kč.

Zlevněné vstupné (pouze na pokladně):

– Studenti na základě žákovského/studentského průkazu např. ISIC
– Děti do 15 let na základě RODINNÉHO PASU
– Senioři nad 60 let dle prokázaného věku nebo SENIOR PASU

Dětské vstupenky (on-line i na pokladně):

– Děti do 130 cm výšky mají vstup na utkání za 10 Kč

Nárok na vstup zdarma:

– Vozíčkář + 1 osoba jako doprovod (omezená kapacita míst)
– Osoby TP, ZTP, ZTP/P (po předložení průkazu)

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.