Fanoušci
st 27.10.2021 | ENYAQ Hockey League

Startuje ENYAQ Hockey League: Staň se součástí Mountfieldu HK

Třetí ročník oficiální české ligy v oblíbené konzolové hře NHL 22 právě začíná! Jako každý rok, tak i letos otevírají kluby brány také nováčkům a všem gamerům s ambicí dovést extraligový tým k vítězství ve virtuálním hokeji. Mountfield HK není výjimkou a do svých řad hledá dva nové členy. Budete jedním z nich právě vy?

Registrace do ENYAQ Hockey League odstartovaly! Třetí ročník oficiální české ligy ve hře NHL 22 za podpory generálního partnera ŠKODA AUTO je tak oficiálně zahájen.

ENYAQ Hockey League má jako jediná NHL 22 soutěž v České republice podporu od všech extraligových klubů. Každý gamer, který si vybojuje svoje místo v úvodních kvalifikacích, se tak stane součástí klubu naší nejvyšší hokejové soutěže. Kromě možnosti obléknout dres reprezentovaného klubu si nejlepší gameři každoročně rozdělí prizemoney ve výši 150 000 Kč.

„Moc se těšíme na nový ročník. Věříme, že po „covidové sezoně“ budou mít gameři co nejvíce příležitostí utkat se osobně ve studiu, protože právě tyto souboje přinášejí do hry nejvíce emocí. Jsme také zvědaví, jak kartami zamíchají výběry extraligových klubů a kolik nových skvělých hráčů poznáme v kvalifikacích. Úroveň soutěže každým rokem roste a věříme, že bude tento trend pokračovat,“ říká vedoucí hokejového oddělení BPA sport marketing Petr Nitsche.

Extraligové kluby si letos mohly zvolit svoje esportové reprezentanty napřímo nebo využít formu výběru hráčů skrze celorepublikovou kvalifikaci a draft. Hradecký tým budou reprezentovat celkem čtyři hráči – dva si vybral přímo Mountfield HK, další dva vzejdou z kvalifikace a následného draftu. Ukažte své dovednosti ve virtuálním hokeji a staňte se součástí lví smečky i vy!

Liga se odehraje ve hře NHL 22 a exkluzivně na konzolích PlayStation 5. Stejně jako v minulých ročnících se bude hrát v herním režimu Hockey Ultimate Team (HUT), který hráčům umožňuje naplno využít potenciál hry a její kompetitivní aspekty. Pro usměrnění pay to win efektu budou v základní části ligy omezeny sestavy hráčů specifickými restrikcemi. Základní část ENYAQ Hockey League bude mít 15 kol, kdy se utká každý s každým. V rámci jednotlivých kol budou vždy vybrané zápasy vysílané online na twitch kanále ENYAQ Hockey League.

Generální partnerem soutěže je v sezoně 2021/22 společnost ŠKODA AUTO, hlavním partnerem společnost Tipsport. Novým partnerem se ve světě esport hokeje stává společnost Radegast. I za letošním ročníkem stojí agentura BPA sport marketing, která je výhradním marketingovým partnerem Tipsport extraligy ledního hokeje i národního týmu. Technickým a organizačním partnerem je herní agentura Grunex.