Aktuální zprávy z klubu
st 27.5.2015 | Patrik Stehno, Lukáš Štěrovský

Hradečtí hokejisté obohatili program dětského dne na Stříbrném rybníku

Předposlední květnová sobota se v Hradci Králové nesla ve znamení akce s názvem Poklad na Stříbrném rybníku, kterou uspořádala společnost BK Tour spolu s Mateřskou školou Kampanova a městem Hradec Králové. Děti, pro které hlavně byl zábavný program určen, se mohly těšit i ze stánku Mountfieldu HK a setkání s některými extraligovými hráči.

Akce v rámci dětského dne se konala v okolí Stříbrného rybníku nejen na rozlehlé travnaté ploše, ale dokonce i na vodě a ve vzduchu. K vidění byl totiž například i vrtulník, vydařené počasí umožnilo jízdu na lodičkách a koních.

Děti si tak mohly, spolu s extraligovými juniory, kteří byli přítomni po celou dobu akce, užít jak spoustu atrakcí, her a zábavy, tak i čerstvého vzduchu a pohybu. Stánek hradeckého Mountfieldu HK jim zase umožnil zastřílet si na branku a zaházet na basketbalový koš.

Od hráčů A-týmu Bohumila Janka, Stanislava Dietze a Lukáše Nedvídka pak děti dostaly podepsané kartičky či cenné rady právě ohledně střelby na branku. K dispozici byli rodičům i jejich potomkům taktéž trenéři mládeže, jež poskytovali informace k náboru do kurzu bruslení a hokejových celků na letošní sezónu. I díky hradeckému klubu se tak nakonec celá akce náramně vydařila.