Aktuální zprávy z klubu
ne 17.1.2016 | Jan Vavřina

Den otevřených dveří se vydařil, přivítal stovky hradeckých fanoušků

Jako každoročně, i na přelomu let 2015 a 2016 se v Hradci Králové konal Den otevřených dveří zimního stadionu. Tentokrát připadl na dopoledne soboty 16. ledna, a to od 9:45 do pravého poledne. Fanoušci si mohli prohlédnout zázemí A-mužstva, skybox, režii, detailně se mohli podívat také na rolbu. Kromě toho zhlédli ukázkový trénink A-týmu, po kterém vyrazili za hráči na led. Po dlouhé podepisovací akci se do brankoviště postavili oba hradečtí gólmani, malí návštěvníci si na ně mohli zastřílet...

Stovky podpisů a desítky úsměvů nejen do fotoaparátů rozdal mimo jiné Zdeněk Čáp, který podobné akce kvituje. „Den otevřených dveří byl super, s klukama jsme se o něm bavili už den dopředu, tipovali jsme, kolik přijde lidí. Pilka (Karel Pilař) říkal, že v Torontu jich dorazilo 22 tisíc,“ usmívá se talentovaný bek.

„Akce se podařila, lidí dorazilo opravdu hodně, i když Toronto jsme asi nepřekonali,“ směje se Zdeněk Čáp s tím, že do FORTUNA arény si našlo cestu několik stovek příznivců Mountfieldu HK.

Šikovný obránce působí pod Bílou věží delší dobu, rád se tak znovu setkal se známými tvářemi. „Je super pro nás i pro lidi se takhle setkat, popovídat si, vyfotit se. Fanoušci se podívali na naše zázemí, zabruslili si... Je to zkrátka super,“ dodává závěrem.

Devítiletý Ríša: Ondrovi Kacetlovi jsem dal góla z dorážky!

Do FORTUNA arény dorazila také spousta dětí, ty byly unešené především ze šatny A-týmu, kde mohly potkat mimo jiné Jiřího Šimánka. Celá akce pak i mezi nimi sklidila velký úspěch. „Je to tady určitě super. Zrovna jsem střílel na Ondru Kacetla, dal jsem mu z dorážky góla. Vyzkoušel jsem oba brankáře, střílel jsem na Kacetla i Svobodu,“ říká nadšeně devítiletý návštěvník Ríša Vokolek.

Ten se do kabiny podívat nešel, zato bystře sledoval přípravu mužstva. „Chvíli jsem se díval na trénink, pak jsem šel za hráčema na led. Nebyli tady úplně všichni, ale ti nejoblíbenější ano,“ pokračuje. A kteří to tedy jsou? „Brian Ihnačák a Tomáš Knotek. Fotku s nima nemám, ale mám s Kukumbergem, Dietzem a potom ještě s maskotem Mountym,“ který rovněž rozdával podpisy i „úsměvy“ do objektivů.

Mladý fanoušek pak nebyl na hradeckém zimním stadionu poprvé, navštěvuje totiž také zápasy. „Na hokej do Hradce jezdím pravidelně, naposledy jsem byl v pátek se Zlínem, to jsme vyhráli 3:1 a bylo to super,“ dodává závěrem devítiletý Ríša.

Máte fotky ze Dne otevřených dveří? Pochlubte se jimi!

Byli jste také na Dni otevřených dveří? A máte nějaké fotky, kterými se můžete pochlubit? Když je vystavíte na Instagram s hashtagem #MountfieldHK, tak my je vložíme na web do galerie a pak vybereme tu nejlepší, kterou oceníme. Pochlubte se, jak jste si dopoledne s hradeckým hokejem užili právě vy!

Kompletní fotogalerii naleznete na Google+

Fotogalerie