Fanoušci
ne 13.3.2016 | Jan Vavřina

Soutěž se společností BEKO o pračku a další ceny během čtvrtfinále!

Chcete získat novou skvělou pračku značky BEKO takřka zdarma? Tak právě nyní máte ideální příležitost. Během druhého utkání čtvrtfinálové série play off mezi Hradcem Králové a Mladou Boleslaví 15. března budete mít možnost ji vyhrát v soutěži ve FORTUNA aréně. Stačí si zakoupit speciální gumový puk, o přestávce ho na pokyn moderátora hodit co nejblíže středu a pračka BEKO WMY 61283 CS PTLB2 v hodnotě 14 490,- Kč je vaše!

Jaká jsou konkrétní pravidla soutěže? Ve FORTUNA aréně si zakoupíte během pondělního utkání (nebo do konce druhé třetiny úterního utkání) u hostesky za hlavním vchodem vpravo speciální gumový puk v hodnotě 50 Kč spolu se samolepkami. Jednu z nich nalepíte na puk, druhou si ponecháte.

V průběhu druhé přestávky úterního duelu proti Mladé Boleslavi (15. března od 17:20) pak proběhne soutěž, se kterou vás seznámí moderátor zápasu – jejím principem bude hodit gumový puk na pokyn co nejblíže středu hřiště.

Když se vám to podaří, pračka BEKO WMY 61283 CS PTLB2 v hodnotě 14 490,- Kč je vaše! Na druhého a třetího nejúspěšnějšího pak čeká mikina s kapucí.