Fanoušci
ne 22.5.2016 | Jan Vavřina

Slunečné počasí a spousta úsměvů – Poklad na Stříbrném rybníku se vyvedl

Za přítomnosti několika desítek stánků, mezi kterými nechyběl ani ten Mountfieldu HK, se konal další ročník Pokladu na Stříbrném rybníku. Stovky dětí a jejich rodičů se sešly v sobotu 21. května právě u Stříbrného rybníku, kde pro ně byla připravena spousta dobrodružství, zábavy, poznání, soutěží nebo třeba autogramiáda extraligových hokejistů.

Hradecký hokejový klub se na akci prezentoval po celou dobu jejího konání, děti si mohly zastřílet na branku, zaházet na koš, vyzkoušet si hokejovou výstroj, pozdravit se s Mountym, vzít si některé z upomínkových předmětů nebo se dozvědět informace o chystaném kurzu bruslení přímo z úst mládežnických trenérů a hráčů.

Kromě nich zavítala ke Stříbrnému rybníku také čtveřice nadějných hráčů A-týmu – obránci Zdeněk Čáp, Filip Hronek, Štěpán Havránek a gólman Jaroslav Pavelka – která rozdala přítomným stovky podpisů a neméně podpisových kartiček.

Podařené odpoledne hodnotí právě hradecký brankář. „Akce na Stříbrňáku se mi moc líbila, bylo to skvěle připravené. Přišlo hodně lidí, počasí vyšlo krásně, takže si myslím, že se to moc povedlo. Vždycky je hezký, když můžeme udělat dětem radost i mimo led. Doufám, že si to užili nejen děti, ale také jejich rodiče. Nakonec bych chtěl poděkovat za klobásku, protože byla výborná,“ směje se Jaroslav Pavelka, který neopomněl pochválit připravené občerstvení.

Ten kdo nepřišel hledat poklad na Stříbrný rybník letos, by měl mít šanci zase za rok. Ujít si ji rozhodně nenechte!

Fotogalerie