Fanoušci
po 5.9.2016 | Lukáš Štěrovský

Autogramiáda před posledním přípravným duelem? Obrovský zájem fanoušků

Před páteční generálkou s Kladnem měli hradečtí fanoušci k dispozici prakticky všechny hráče A-týmu na hodinu trvající autogramiádě. A této šance maximálně využili! FORTUNA aréna od 14 do 15 hodin doslova praskala ve švech. Příznivci hokeje v metropoli východních Čech mohli využít i otevřených pokladen k nákupu permanentek, pro děti byl zase před stadionem připraven skákací hrad.

Že si akci užili fanoušci, o tom není třeba pochybovat. Podobně na tom byli i samotní hráči, jejichž pocity za všechny shrnul Jiří Šimánek. „Určitě je to super. Podepisovali jsme se celou hodinu, lidí bylo opravdu hodně. Je to každoroční zvyk. Je dobré, že fanoušci mají k dispozici celý tým – vyjma dvou tří hráčů, kteří jsou odjetí na nějaké akci,“ popisuje jeden z tahounů mužstva.

Překvapil útočníka velký zájem fanoušků o podpisy jejich oblíbenců? „Je vidět, že lidi i v teplu mají chuť na hokej a jsou nažhavení na pátek, kdy začne extraliga. Tak ať nám fandí, jako fandili do teď! Budeme se snažit, aby z nás měli radost, což je to hlavní,“ má jasno Jiří Šimánek.

Fotogalerie