Fanoušci
čt 16.3.2017 | Lukáš Štěrovský | Foto: Magnalink

Bruslení s Magnalinkem sklidilo pozitivní ohlas. Fanoušci získali hodnotné ceny

Sobota 11. března se nesla v duchu veřejného bruslení s extraligovými hráči, které zaštiťovala společnost Magnalink. Od 19 hodin si mohli fanoušci ve FORTUNA aréně v rámci akce „Disco-bruslení s Magnalinkem“ zdarma zabruslit hned s pěticí hradeckých hokejistů – Zdeňkem Čápem, Tomášem Knotkem, Ondřejem Koptou, Karlem Plášilem a Radovanem Pavlíkem.

Fanoušci si tak těsně před play off mohli užít ledové plochy, na které v pondělí odstartovala vyřazovací část. Součástí „Disco-bruslení s Magnalinkem“ byly i soutěže o ceny, které do akce věnovala právě společnost Magnalink. Konkrétně bylo rozdáno šest tabletů a dva tarify na půlroční předplatné internetu zdarma.

„Jsme rádi, že se první ročník DISCO-BRUSLENÍ s Magnalinkem fanouškům líbil. Byla to krásná tečka za základní částí extraligy. S hokejovým klubem jsme se domluvili, že budeme partnerem i dalšího ročníku,“ říká Iva Gnolová, obchodní ředitelka pro privátní klientelu společnosti Magnalink.

Na internetových stránkách Magnalinku se můžete podívat na fotografie z akce, jednotlivé fotografie je možné stáhnout ve vyšším rozlišení.

Fotogalerie