Žáci
pá 24.3.2017 | Jan Vavřina

Zorro, pirát, doktoři i Skot. Poslední trénink základny ozdobil karneval

Desítky poctivých hodin tréninku na ledě má za sebou více než sto dětí z Hradce Králové a okolí. I letošní základna sklidila velký úspěch, děti udělaly své první hokejové krůčky, naučily se bruslit a užily si spoustu zábavy. Šňůra pravidelných tréninků vyvrcholila v polovině března, kdy se konala poslední jednotka. A ne kdejaká – ve stylu karnevalu.

Na ledové ploše v malé hale tak byli k vidění Skot v typickém kiltu, lékaři, piráti, různé druhy zvířat, ale také filmoví hrdinové jako Batman či Zorro mstitel. Celý trénink doprovázela reprodukovaná hudba, spolu s dětmi si mohly zabruslit také jejich rodiče. Na závěr se každá z ratolestí dočkala zasloužené odměny – sladkostí, balónků a velkého plakátu hokejového klubu Mountfield HK.

S letošním ročníkem základny byl velmi spokojen vedoucí sportovních tříd Martin Stehno. „O bruslení pro děti byl, stejně jako v předchozích letech, obrovský zájem, to nás pochopitelně velmi těší. Věříme, že i děti a jejich rodiče jsou spokojeni s tím, jaké udělaly děti v bruslení za ten rok pokroky. Základna bude v Hradci Králové samozřejmě pokračovat i v příští sezóně, už teď se na ni těším a věřím, že se se všemi zase uvidíme,“ říká Martin Stehno.

Zapůjčená výstroj se bude vracet v pondělí 27. a v úterý 28. března od 17:00 do 19:00 v prostorách zimního stadionu. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte trenéra základny Patrika Stehna (776 081 674, patrik.stehno@mountfieldhk.cz).

Fotogalerie