Aktuální zprávy z klubu
ne 1.4.2018 | Šimon Sedlařík

Spolu s týmem míří do Třince i fanklub. Pojeďte Lvy podpořit v cestě za obratem!

Semifinálový kalendář mezi Mountfieldem a Oceláři má vyplněna první dvě políčka, načež se v pondělí přesouvá do Slezska. A ani u dalších dvou duelů, tentokrát na třinecké půdě, nebude chybět hradecký fanklub! Přidat se k němu můžete i vy – svěřenci Václava Sýkory budou potřebovat každý hlas a k dispozici jsou stále vstupenky jak na třetí, tak i čtvrté utkání série.

Domácí publikum udělalo během prvních dvou zápasů semifinále opět památný dojem, nyní je však znovu potřeba dát o sobě vědět i venku! Pokračování série za stavu 0:2 z pohledu Hradeckých je na programu hned zkraje nového týdne – v pondělí 2. 4. se startuje v 16:20, 3. 4. se pak oba celky střetnou v 17:00.

Rezervovat místa si můžete na známé e-mailové adrese vyjezdy@fanclubhchk2007.cz, kde uvedete celé vaše jméno (případně jména fanoušků, které přihlašujete). Všechny informace o akci a činnosti fanklubu naleznete přímo na oficiálním webu fanklubu. Dva autobusy jsou téměř plné, při vyšším zájmu vyjede i třetí – neváhejte a vyrazte podpořit Lvy přímo na třinecký stadion!

Informace k pondělnímu utkání

HC Oceláři Třinec – Mountfield HK
Datum pondělí 2. 4.
Sraz u vrátnice zimního stadionu 10:45
Odjezd autobusu 11:00
Začátek utkání 16:20
Doprava 200 Kč
Cena vstupenky 190 Kč

U obou výjezdů platí, že příznivci se mohou ozvat i v případě, že lístky již mají zakoupeny a mají zájem pouze o dopravu autobusem. V případě velkého zájmu nicméně dostávají přednost cestující, kteří svou vstupenku obdrží právě od fanklubu. Co se samotné cesty týče, jsou naplánovány dvě zastávky. První na MOL v Litomyšli, druhá na Shell Daskabát.

Lístky nelze zakoupit on-line!

Informace k úternímu utkání

HC Oceláři Třinec – Mountfield HK
Datum úterý 3. 4.
Sraz u vrátnice zimního stadionu 11:15
Odjezd autobusu 11:30
Začátek utkání 17:00
Doprava 200 Kč
Cena vstupenky 190 Kč

Platí stejná pravidla, která již byla uvedena výše pod výjezdem pondělním.