Aktuální zprávy z klubu
po 9.4.2018 | Klub

Ve čtvrtek proběhne rozloučení se sezónou. Sraz všech v 17:00 v kotli!

Celkem 82 zápasů odehráli hradečtí hokejisté v ročníku 2017/18, velkou porci z nich před domácím publikem. Parta kolem kapitána Jaroslava Bednáře se před hradecký kotel postaví v aktuálním složení ještě jednou, a to v rámci rozloučení se sezónou. Hradeckým borcům budete moci zatleskat naposledy před letní pauzou ve čtvrtek 12. dubna od 17:00 v ČPP Aréně.

Sezóna Východočechům v neděli 8. dubna definitivně skončila, hradečtí příznivci budou mít ale ještě jednu možnost zavítat do kotle, zakřičet si oblíbené chorály a spolu s hráči se rozloučit s právě skončeným ročníkem.

Rozloučení se sezónou, jehož partnerem je společnost Magnalink, odstartuje právě úderem 17. hodiny přímo v kotli. Následovat bude několik aktivit a soutěží, hráči se budou na horním ochozu fanouškům podepisovat. Určitě si nezapomeňte brusle, někteří borci je totiž obují také, aby si spolu s návštěvníky akce zabruslili a zahráli hokej.

Přímo na ledové ploše, kam budou mít přístup jen osoby v bruslích, bude přítomen ve výstroji gólman A-týmu a děti i dospělí si budou moci vyzkoušet, jak těžké je překonat extraligového brankáře.

Kromě A-mužstva a realizačního týmu dorazí také maskot Mounty, svůj stánek v hale otevře fanshop, k dispozici bude občerstvení v Bully restaurantu. Nahlédnout budete moci také do jednoho ze skyboxů. Partnerem celé akce je společnost Magnalink, svůj stánek budou mít v ČPP Aréně také Pivovarské domy.

Vstup na akci, která je zdarma, bude návštěvníkům umožněn od 16:30 výhradně hlavním vchodem. Tak nezapomeňte: ve čtvrtek v 17:00 naposledy v této sezóně na značkách!