Aktuální zprávy z klubu
po 30.4.2018 | Jan Vavřina

Aukce dresů končí dnes ve 20:00, největší boj o trikot Jaroslava Bednáře

Více než týden mohli sběratelé cenných artefaktů bojovat o originální hrané dresy Mountfieldu HK ze sezóny 2017/18. Internetová aukce se blíží ke svému cíli, její konec je naplánován na pondělních 20:00. Už nyní se svádí velká bitva o trikot Jaroslava Bednáře, který v něm odehrál úplně poslední mač své bohaté kariéry.

Hradec Králové odehrál domácí zápasy Tipsport extraligy v černé kombinaci dresů, venkovní v bílé. A právě trikoty, ve kterých Východočeši urvali třeba dvě výhry v Brně, porazili v posledním kole Pardubice 3:1, vrátili sérii za stavu 3:3 z Liberce do Hradce, nebo zakončili celé účinkování v ročníku 2017/18 porážkou na ledě Třince, jsou nyní v aukci.

Aukce originálních dresů ze sezóny 2017/18 – KUPUJ ZDE

Každý dres bude opatřen certifikátem pravosti, vyvolávací cena všech dresů je 1100 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v pondělí 30. dubna 2018 ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Vydražené zboží je potřeba vyzvednou v ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 150 Kč za poštovné a balné.

Zapojte se i vy a zajistěte si originální dres ze sezóny 2017/18!