Aktuální zprávy z klubu
čt 24.5.2018 | Jan Vavřina

Vedení klubu se setkalo s partnery, aby jim poděkovalo za kvalitní spolupráci

Podvečer úterý 22. května si vedení klubu Mountfield HK rezervovalo na důležitou a příjemnou věc. Jako každoročně pozvalo partnery klubu na slavnostní setkání, které mělo za cíl zhodnotit uplynulý ročník, představit aktuální novinky a především vytvořit ideální prostor pro poděkování všem přítomným za spolupráci v sezóně 2017/18.

Společné setkání, které odstartovalo úvodní řečí moderátora Tomáše Borovce, hostil Restaurant Grill Duran. Hodnocení uplynulého ročníku se ujali prezident klubu a předseda představenstva Mountfieldu HK Miroslav Schön a primátor Statutárního města Hradec Králové Zdeněk Fink, kteří zároveň pozdravili přítomné, představili novinky z klubu a poděkovali všem za úspěšnou spolupráci.

U mikrofonu se objevili také nový sportovní manažer Jaroslav Bednář, hlavní trenér Tomáš Martinec se svými asistenty a jako každý rok nechyběly čerstvé akvizice Východočechů – tentokrát šlo o přítomné kvarteto Juraj Bezúch, Tomáš Linhart, Matej Paulovič a Daniel Rákos.

Závěrečné slovo si vzali opět zástupci obou akcionářů, tedy za společnost Mountfield a.s. Miroslav Schön a za město Hradec Králové Zdeněk Fink, kteří prozradili, že obě strany jsou již jen malý krůček od uzavření nové akcionářské dohody na další šestileté období.

„Vstupujeme do nové éry. Máme v týmu oporu v podobě některých zkušených hráčů, ale v příštích letech budou dostávat příležitost hráči mladší a především naši odchovanci. Během pěti let chceme připravit takový tým, který se opět porve o nejvyšší příčky,“ říká předseda představenstva Mountfieldu HK Miroslav Schön.

„V Hradci jsme našli jako klub skvělý domov, skvělé město, partnery i fanoušky, díky čemuž máme pevnou oporu. Město a Mountfield jsou dva základní pilíře, ale bez partnerů a fanoušků bychom se nedokázali všech pět let pohybovat na špičce tabulky. Za tuto podporu patří Vám všem velký dík a prosím, věnujte nám svou přízeň i do budoucna. Děkuji Vám!“ dodává prezident klubu Miroslav Schön.