Aktuální zprávy z klubu
st 6.6.2018 | Redakce

Páteční Den Vody přinese autogramiádu i přeběh přes Trubačovu lávku

Už jen dva měsíce, a budete moci hokejisty Mountfieldu poprvé vidět v akci na ledě ČPP Arény. Už tento pátek 8. června ale někteří z nich (možná) nedobrovolně okusí vodu v tekutém skupenství – zúčastní se totiž tradičního Dne Vody.


Hokejový klub patří stejně jako v minulých letech mezi partnery akce, která se koná na Eliščině nábřeží, mezi Muzeem východních Čech a Sokolovnou. Letošní Den Vody proběhne v pátek 8. června. Dopolední část programu bude určená školám, odpoledne a večer si už přijdou na své všichni návštěvníci.

Ti se kromě tanečních vystoupení či koncertů mohou těšit na autogramiádu hokejistů Mountfieldu HK, jehož stánek nebude na akci chybět. Na podpisy či společné fotografie by měli být pro všechny fanoušky od 16:15 do 17:15 připraveni Lukáš Vopelka, Jan Berger, Jakub Muška a Štěpán Havránek.

Ještě víc zábavy pak slibuje podvečerní program. V 17:30 totiž přijde na řadu oblíbený přeběh Trubačovy lávky! Kdo z hokejistů zdolá takřka 50 metrů na kluzkých panelech suchou nohou? A koho čeká chladivé osvěžení v Labi? Přijďte se sami přesvědčit!

Podívejte se na loňský přeběh Trubačovy lávky