Aktuální zprávy z klubu
ne 26.8.2018 | Patrik Soukup, Jan Vavřina

S novým ročníkem Ligy mistrů odstartovala i soutěž pro fanoušky: CHL Fan Challenge

Pořadatelé hokejové Ligy mistrů přišli pro ročník 2018/19 se zajímavou novinku – CHL Fan Challenge. Jde o velice povedenou aktivitu pro všechny fanoušky zúčastněných klubů, ve které soutěží ve třinácti kategoriích jednotlivci i týmy o skvělé ceny. Tou hlavní je VIP zájezd na finále CHL! Do soutěže se můžete registrovat zdarma, vyzkoušejte své hokejové znalosti a tipy a porovnejte je s ostatními i vy!

Ještě před první letošním zápasem Ligy mistrů, který královéhradečtí hokejisté sehrají v pátek 31. srpna proti německým Ice Tigers, se můžete registrovat na stránkách CHL Fan Challenge a začít sbírat první body. Soutěž je rozdělená na 13 kategorií, které si nyní postupně přiblížíme.

Začínáme pro všechny dobře známou tipovačkou, kde si vyberete, kdo podle vás daný zápas vyhraje a pokud se trefíte, získáte pro sebe 50 bodů. Další kategorií je hokejový kvíz, kde budou každý týden 4 nové otázky, nyní můžete například natrefit na otázku: „Kolikrát hrála Plzeň základní skupinu Ligy mistrů?“. Vždy máte na výběr čtyři možnosti, za správnou odpověď je 25 bodů. Třetí kategorie je pro spoustu lidí také dobře známá, je jí hokejový manažer. V této části si vyberete svoji lajnu (brankáře – 2 obránce – 3 útočníky) a ti vám budou sbírat body.

Vyberte nejlepší support nebo promo video v CHL

Můžete si i tipnout, kdo bude na konci soutěže nejproduktivnějším hráčem Hradce či celé Ligy mistrů nebo nejlepším brankářem. Pokud byste se trefili, získáte 500 bodů. Za uhádnutí nejlepšího útočníka svého týmu dostanete 250 bodů. Nyní se přesouváme už do části, kde můžete získat body i pro klub. Probíhat totiž bude i soutěž o nejlepší support. Klub vybírá materiál, který zašle jako prezentaci fandění v hradeckém kotli. Zároveň každý celek má své promo video, i zde vybíráte to nejpovedenější. Na video z dílny Mountfieldu HK se můžete podívat přímo zde:

V neposlední řadě budete moci vybrat i nejlepší píseň po gólu nebo vybrat nejlepší destinaci pro fanoušky. To je vše, co se týče hlasovacích soutěží. Body ale lze získat ještě dvěma způsoby. Na každém zápase se totiž bude měřit hladina hluku o první komerční přestávce. Započítá se pouze nejhlasitější výsledek ze všech duelů. Pomoci ale můžete už jen svým příchodem na stadion, jelikož se počítají i body za návštěvnost, kde se bere rozdíl mezi průměrnou návštěvností na extraligu a právě na Ligu mistrů.

Vyhrajte zájezd na finále Ligy mistrů nebo pomozte klubu

A co za to můžete získat? Vítěz této soutěže obdrží VIP trip na finále CHL. Součástí tohoto výletu je letenka, zajištěný hotel a VIP vstupenka na zápas. To je rozhodně lákavá výhra. Můžete ale i pomoci klubu dosáhnout na jednu z výher. Pro nejlepší klub je vypsána odměna 10 000 € za základní část a 5 000 € za play off. Druhé místo uzme 6 000 € nebo 3000 € za play off a třetí celek obdrží 4000 € za základní skupiny a 2000 € za vyřazovací část.

Zapojte se a otestujte svůj hokejový cit i vy!