Aktuální zprávy z klubu
pá 15.3.2019 | Klub

ČPP Aréna nabízí nová místa blízko ledové plochy

Od konce letošní sezóny budou moci návštěvníci hradeckého hokeje sledovat ostré bitvy ze zbrusu nových pohodlných sedaček, které jsou ze všech nejblíže ledové ploše. Dvě sady po osmi sedačkách jsou umístěny v rozích ČPP Arény, konkrétně mezi mantinelem a sektory JZ a SZ. Vstupenky na tato místa budou v prodeji od případného 5. zápasu čtvrtfinálové série.

Vidět rychlost extraligového hokeje ze vzdálenosti pár metrů, sedět v pohodlných polstrovaných sedačkách v barvách klubu a odložit si nápoj do držáku u opěrky, takovou možnost budou mít již brzy nejen fanoušci Mountfieldu HK. Hradecký hokejový klub přichystal tuto novinku pro závěr letošního ročníku, návštěvníci hokeje ve východočeské metropoli si budou moci tato místa zajistit od případného 5. utkání čtvrtfinále proti Kometě Brno.

K dispozici je celkem 16 takových míst – 8 pod sektorem JZ a 8 pod sektorem SZ, z toho také dvě dvojsedačky. Tato místa budou v aplikaci na prodej vstupenek označena jako FR (First Row = první řada) a náleží do kategorie červených míst (cena na čtvrtfinále činí 440 Kč).