Fanoušci
ne 9.6.2019 | Jan Mervart

Tradice na zeleném pažitu: Hokejisté vyzvou Nový Hradec

Stejně jako v předešlých letech, i tentokrát zavítá hradecký A-tým na hřiště fotbalového klubu na Novém Hradci. Zde změří své síly s domácími hráči z krajské 1.A třídy. Hokejisté tak budou moci otestovat svou fyzičku, kterou nabírali poslední týden na soustředění v Ústí nad Orlicí.

Již několikrát jste se mohli v nedávné době s hokejisty Mountfieldu vidět a nyní se vám tato možnost nabízí znovu. Na trávníku se totiž objeví většina hráčů A-týmu včetně nejnovějších posil a potkat se s nimi můžete také po utkání, kdy proběhne již tradiční autogramiáda.

FC Nový Hradec Králové v loňském klání ukázal, že je houževnatým soupeřem, když padl až po penaltovém rozstřelu. Jak se bude hokejistům dařit letos? Prosadí se znovu střelecky Petr Zámorský? A kdo nakonec nastoupí jako strážce hradecké branky? Loni to byl Radovan Pavlík, předtím zase Petr Koukal, tedy v hokeji ryzí útočníci.

Na všechny tyto otázky dostanete odpověď na hřišti Nového Hradce ve čtvrtek 13. června od 17:30. Přijďte hráče podpořit i na neobvyklý povrch, tedy zelený pažit!