Fanoušci
so 27.6.2020 | Klub

Šestý ročník oblíbené soutěže. Startuje Léto s Mountfieldem HK

Letošní „koronavirová“ situace má vliv na celou řadu odvětví a ovlivní třeba i cestování. Jsou ale věci, které se i přesto nemění. Třeba uspořádání již šestého ročníku oblíbené fotosoutěže Léto s Mountfieldem HK. Že vás nečeká žádná zahraniční dovolená? To vůbec nevadí. Některou z patnácti zajímavých cen můžete získat i tak!

Pro letošní specifické léto byla upravena i pravidla soutěže, nemusí jít nutně o dovolenou, ale postačí jakýkoliv okamžik znázorňující, jak trávíte volný čas spolu s hradeckým hokejem. Podmínkou je i nadále motiv Mountfieldu HK. Jestli na sebe oblečete hradecký dres, tričko, šálu, kšiltovku nebo cokoliv jiného klubového, splňujete podmínky a můžete se do soutěže zapojit. Před létem si svou výbavu navíc můžete rozšířit díky fanshopu Mountfieldu HK, kde pro vás mají hromadu skvělých produktů. Hlavně nezapomeňte, že fantazii se meze nekladou!

Když se v klubových barvách vyfotíte a fotku nám skrze formulář pošlete, bude zveřejněna na klubovém Facebooku ve společném albu s názvem Léto s Mountfieldem HK VI. O postupu do finále znovu rozhodne počet „lajků“, které budou uživatelé jednotlivým snímkům udělovat, přičemž čas bude až do neděle 16. srpna 2019 23:59.

Zapojte se do soutěže Léto s Mountfieldem HK VI

Pět nejúspěšnějších fotografií se posléze podívá do týmové kabiny, kde sami hráči A-mužstva rozhodnou o finálovém pořadí a tím pádem o tom, která z nich je nejpovedenější. Fotky umístěné dle hodnocení „lajků“ na Facebooku na 6.-15. místě rovněž vyhrávají ceny, v tomto případě ovšem o konečném pořadí rozhoduje výsledek pouze samotné sociální sítě. A jaká ocenění jsou nachystána?

  • Cena za 1. místo: Fanouškovský dres Mountfieldu HK s podpisem hráče A-týmu
  • Cena za 2. místo: Hraná hokejka hráče A-týmu Mountfieldu HK s podpisem
  • Cena za 3. místo: Permanentní vstupenka na stání pro sezónu 2020/21
  • Cena za 4.-5. místo: Kšiltovka Mountfieldu HK
  • Cena za 6.-10. místo: Voucher na nákup ve fanshopu v hodnotě 300 Kč
  • Cena za 11.-15. místo: Puk Mountfieldu HK s podpisem hráče A-týmu

Své fotografie můžete posílat skrze formulář, a to po odsouhlasení podmínek soutěže. Připojit musíte vaše jméno, kontaktní údaje a krátký popis fotky (kde byla pořízena apod.).

Zapojte se do soutěže i vy a ukažte, jak trávíte léto s Mountfieldem HK!