Aktuální zprávy z klubu
čt 30.7.2020 | Jan Vavřina

V ČPP Aréně vznikla nová tribuna na sezení, nabízí 96 míst

V posledních letech prochází hlediště ČPP Arény drobnými stavebními úpravami a letošní prázdninové měsíce nejsou výjimkou. Po instalaci nových skyboxů nebo míst přímo u ledu vznikl letos nový sektor na sezení. Ten se nachází mezi sektory A a prostorem určeným pro hosty. Dočasně ponese označení Q, do budoucna počítá klub s přejmenováním jednotlivých sektorů.

Mountfield HK se dlouhodobě potýká s nedostatkem míst na sezení, těch na stání je kromě vyprodaných zápasů naopak dostatečné množství. Vedení klubu se proto rozhodlo o úpravu sektoru na stání – výseč mezi sektory A a hosty byla osazena sedačkami.

„Instalací sedadel vedle prostoru pro hosty reagujeme na dlouhodobý nedostatek míst na sezení. Několik posledních sezón se nám daří naplňovat tribuny pro sedící diváky a v drtivé většině zápasů nám zaplněnost sektoru na stání nepřevýší 60 %. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli pro výstavbu nové tribuny na úkor prostoru pro stání, do kterého by se i nadále fanoušci měli pohodlně vejít,“ říká marketingový manažer Aleš Havel, který je v klubu odpovědný za ticketing.

Nové vzniklý sektor Q je svým rozmístěním stejný jako sektory F nebo L a nabízí 96 nových míst na sezení, která budou v modré nebo zelené cenové kategorii. Všechna místa v hale byla zároveň přepočítána a kapacita ČPP Arény zůstává 6890 míst. Změněn byl poměr míst na sezení (nově 3920) a stání (nově 2970), do celkové kapacity se nyní započítávají také místa na stání okolo horního ochozu.

Najděte 96 rozdílů 😀 V ČPP Aréně vznikl nový sektor na sezení ➡ mountfieldhk.cz/clanek.asp?id=9976

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Čtvrtek 30. července 2020