Aktuální zprávy z klubu
po 21.11.2022 | Redakce

Aukce dresů z loňské sezony a letošní přípravy končí ve 20:00!

Sezona 2021/22 byla pro Mountfield HK historická. Poprvé se stalo, aby hradecký hokejový klub ovládl základní část nejvyšší soutěže a z dlouhodobého hlediska tak byl nejlepším tuzemským týmem. A právě skvělou upomínku na tento jedinečný ročník může mít každý z vás! Startuje totiž aukce originálních dresů, ve kterých svěřenci Tomáše Martince dokráčeli až pro Prezidentský pohár a následně v nich odehráli přípravu 2022.

Aukce dresů ze základní části 2021/22 a přípravy 2022

Jde o dvě sady dresů (tmavá – červená a světlá – bílá), které byly určeny pro základní část Tipsport extraligy 2021/22 a přípravné zápasy 2022. Dresy hráčů, kteří v sezoně 2021/22 v A-týmu Mountfieldu HK nepůsobili, jsou hrané pouze během přípravy 2022 a jsou opatřeny našitou jmenovkou.

Vyvolávací cena všech dresů, které budou opatřeny certifikátem pravosti, je 2 022 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v pondělí 21. listopadu 2022 ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky. Tu je nutné vyzvednout v ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 200 Kč za poštovné a balné.

Zapojte se i vy a zajistěte si originální dres Mountfieldu HK!