Fanoušci
ne 12.6.2022 | Klub

Další Léto s Mountfieldem HK! Fotosoutěž napíše 8. pokračování

Chystáte se letos na dovolenou, výlet, nebo budete trávit volno třeba na zahradě u bazénu? Ať už jsou vaše plány na nadcházející týdny a měsíce jakékoliv, ani tentokrát by u toho neměly chybět hradecké motivy! Mountfield HK totiž spouští osmý ročník oblíbené fotosoutěže, ve které se hraje o desítku zajímavých cen. Za jeden povedený snímek můžete vyhrát třeba fanouškovský dres, hranou hokejku nebo si zajít na pivo s jedním z hradeckých hokejistů!

Po dvouletém omezeném režimu se cestovní ruch vrací ke svému normálu, nic se ale nemění na formátu soutěže, které se rok co rok mohou účastnit příznivci Lvů. Její princip je stále stejný – ukažte nám i světu, jak trávíte volný čas v hradeckých barvách.

Podmínkou je i nadále viditelný motiv Mountfieldu HK. Jestli na sebe oblečete hradecký dres, tričko, šálu, kšiltovku nebo cokoliv jiného klubového, splňujete podmínky a můžete se do soutěže zapojit. Před létem si svou výbavu navíc můžete rozšířit díky fanshopu Mountfieldu HK, kde pro vás mají hromadu skvělých produktů. Nezapomeňte, že fantazii se meze ani tentokrát nekladou!

Když se v klubových barvách vyfotíte a fotku nám skrze formulář pošlete, bude zveřejněna na klubovém Facebooku ve společném albu s názvem Léto s Mountfieldem HK VIII. O postupu do finále znovu rozhodne počet „lajků“, které budou uživatelé jednotlivým snímkům udělovat. Fotosoutěž potrvá přes dva měsíce, její konec je naplánován na neděli 28. srpna 2022 22:00.

Zapojte se do soutěže Léto s Mountfieldem HK VIII

Pět nejúspěšnějších fotografií se posléze podívá do týmové kabiny, kde sami hráči A-mužstva rozhodnou o finálovém pořadí a tím pádem o tom, která z nich je nejpovedenější. Fotky umístěné dle hodnocení „lajků“ na Facebooku na 6.-10. místě rovněž vyhrávají ceny, v tomto případě ovšem o konečném pořadí rozhoduje výsledek přímo na sociální síti. A jaká ocenění jsou nachystána?

  • Cena za 1. místo: Na pivo s hráčem Mountfieldu HK + jeho podepsaný hokejový artefakt
  • Cena za 2. místo: Dres Mountfieldu HK s podpisy hráčů A-týmu
  • Cena za 3. místo: Hraná hokejka s podpisem hráče
  • Cena za 4.-5. místo: Tričko Mountfieldu HK s podpisem hráče
  • Cena za 6.-7. místo: Sada sběratelských kartiček
  • Cena za 8.-10. místo: Puk s podpisem hráče

Vybrané snímky budou rovněž zveřejněny v chystané ročence, kde bude několik stran věnováno právě hradeckým fanouškům.

Své fotografie můžete posílat skrze formulář, a to po odsouhlasení podmínek soutěže. Připojit musíte vaše jméno, kontaktní údaje a krátký popis fotky (kde byla pořízena). V případě jakýchkoliv dotazů týkající se soutěže napište prosím na redakce@mountfieldhk.cz

Zapojte se do fotosoutěže i vy a ukažte, jak trávíte léto s Mountfieldem HK!