Aktuální zprávy z klubu
ne 13.9.2020 | Klub

Na extraligu až 3945 diváků! Jak je to se vstupy?

Tipsport extraliga je za dveřmi a všichni už jsou nažhavení na její vypuknutí! Hradečtí fanoušci budou moci do ČPP Arény zavítat poprvé v neděli 20. září, kdy Mountfield HK přivítá Vítkovice. Skvělou zprávou je, že se dostane na všechny permanentkáře, omezené množství vstupenek zároveň půjde do volného prodeje. Po konzultaci a schválení ze strany ředitele Krajské hygienické stanice Královéhradeckého kraje se vedení klubu rozhodlo pro nastavení následujících pravidel:

Vchody do ČPP Arény a její rozdělení

Pro zápasy Tipsport extraligy bude ČPP Aréna rozdělena do 8 zón s celkovou kapacitou 3945 míst. Jednotlivé zóny budou nést označení 1-8, a to včetně příslušných vchodů. Fanoušci budou muset pro vstup do ČPP Arény využít vchod přidělený danému sektoru, do kterého mají zakoupenou permanentku nebo vstupenku:
Vchod 1 – Sektor STÁNÍ 1
Vchod 2 – Sektor STÁNÍ 2
Vchod 3 – Sektory Q, A, B, SV, SKYBOXY 1-6
Vchod 4 – Sektory C, D, E, F, SKYBOXY 7-14
Vchod 5 – Sektory G, H, SZ, FR1
Vchod 6 – Sektory J, K, JZ, FR2
Vchod 7 – Sektory L, M, N, O, SKYBOXY 15-22
Vchod 8 – Sektory S, R, JV, SKYBOXY 23-26

Pro vchod 1 bude vyhrazen VIP vstup (na rohu ČPP Arény). Vchody 2, 3 a 4 budou součástí hlavního vstupu, který je nově rozdělen na tři části. Vstup od Jiráskových sadů je nyní rozdělen na dvě poloviny, představující vchody 5 a 6. Místo původní kuřárny je využit vchod 7. Ke vchodu 8 se fanoušci dostanou přes Bully restaurant.

Po konzultaci s ředitelem Krajské hygienické stanice Královéhradeckého kraje se klub rozhodl pro využití některých toalet k více zónám. Fanoušci z určité zóny budou moci využít toalety ze zóny vedlejší tak, jak je uvedeno na plánku níže. Žádáme všechny fanoušky, aby toto brali zodpovědně, neshlukovali se a možnost přejít do jiné zóny využívali pouze pro potřeby návštěvy toalety, po které je zapotřebí se neprodleně vrátit zpět. Pro všechny zóny, které od sebe budou odděleny zátarasy a kromě návštěvy toalet nebudou průchozí, bude vyhrazen také jeden vlastní stánek s občerstvením.

Na extraligových zápasech již není nutné sedět ob řadu a ob sedačku, každý návštěvník tak obsadí místo, na které má zakoupenou vstupenku nebo permanentku. Po celou dobu přítomnosti v prostorách ČPP Arény musí mít všichni návštěvníci nasazeny roušky, respektovat pokyny pořadatelské služby a dodržovat veškerá platná nařízení. U každého vchodu a na toaletách budou k dispozici desinfekční prostředky, které by měli návštěvníci stadionu využít.

Vedení klubu žádá všechny fanoušky, aby se neshlukovali a respektovali výše uvedená pravidla. V případně jejich nedodržování může opět dojít ke zpřísnění podmínek vstupu na stadion a omezení celkové kapacity.

Permanentky a vstupenky

Všechny vydané permanentky na sezónu 2020/21 budou platné! Permanentky na stání a také karty vystavené pouze na jméno (bez uvedení konkrétního místa) budou mít přístup do sektoru STÁNÍ 1 příslušným vchodem.

Na každé utkání půjde do volného prodeje přibližně tisíc vstupenek, na zápas proti Vítkovicím konkrétně ve středu 16. září od 13:00, a to on-line a v Informačním centru. Pokladna ČPP Arény bude standardně otevřena dle otevírací doby. O spuštění prodeje vstupenek na další utkání budou fanoušci včas informováni.

Od letošní sezóny bude klub více využívat prodeje vstupenek v Informačním centru na Eliščině nábřeží, které má otevřeno každý všední den od 9:00 do 18:00, o víkendech a ve státní svátky od 9:00 do 12:30 a od 13:00 do 16:00. Prodej na pokladně ČPP Arény bude nově v provozu pouze v zápasové dny.

Ceny vstupenek budou stejné jako v loňské sezóně, zachováno bylo rovněž zlevněné vstupné, a to včetně vozíčkářů, kteří budou pro vstup do haly využívat vchod 6. Jejich vstup na stadion bude možný v počtu čtyř po předchozí rezervaci na e-mailové adrese ales.havel@mountfieldhk.cz

Dětské vstupenky nebudou v prodeji (také děti do 130 cm výšky musí mít zakoupenou klasickou vstupenku), avšak dětské permanentky zůstávají v platnosti. Rodiče, kteří chtějí mít své děti, pro které zakoupili dětskou permanentku, na klíně, můžou využít na dětskou permanentku stejný vchod, který mají přidělený ke svému sektoru. Ostatní dětské permanentky budou do haly vpuštěny vchody 1 a 2, a to výhradně do sektorů na stání.

Ceny vstupenek na sezónu 2020/21

Kategorie Plné Zlevněné
červená 320 Kč (290 Kč*) 300 Kč (270 Kč*)
žlutá 280 Kč (250 Kč*) 260 Kč (230 Kč*)
modrá 230 Kč (200 Kč*) 210 Kč (180 Kč*)
zelená 190 Kč (160 Kč*) 170 Kč (140 Kč*)
stání 150 Kč (120 Kč*) 130 Kč (100 Kč*)
* ceny pro vstupenky zakoupené 5 a více dní před zápasem