Aktuální zprávy z klubu
ne 24.10.2021 | Klub

Originální dárek! V.I.P. Fans se mohou těšit na vánoční stromek

Mountfield HK může být právem hrdý na své fanoušky. A to nejen kvůli podpoře během zápasů, které se mu dostává. Téměř 80 % loňských permanentkářů se totiž rozhodlo přenechat klubu prostředky za nenavštívené zápasy a ti se tak výrazně podíleli na tom, že Lvi skončili i v extra náročné sezóně v černých číslech. Odměnou hradeckým příznivcům jsou nejen aktuální výkony a výsledky na ledě, ale také celá řada benefitů. Mezi ně patří třeba vánoční stromeček dle vlastního výběru!

Nejkrásnější svátky v roce se pomalu, ale jistě blíží – jsou tady přesně za dva měsíce. Během Štědrého večera se všichni sejdou u stromečků, aby strávili příjemné chvíle v rodinném kruhu. Protože je hradecký hokej také jedna velká rodina, symbolicky se s vámi spojí. Každý fanoušek, který využil 1. variantu kompenzací (věnování 100% částky za permanentku klubu), se totiž může těšit na avizovaný originální dárek, kterým bude právě vánoční stromeček dle vlastního výběru. To ale není zdaleka vše. Na držitele karet V.I.P. FANS čeká celá řada dalších benefitů. Některé z nich už čerpají, další mohou využít v průběhu této sezóny.

Benefity pro držitele karet V.I.P. FANS (1. varianta kompenzací):

  • Permanentky: Každý fanoušek, který klub podpořil věnováním peněz, si mohl přednostně zakoupit permanentku na právě probíhající ročník. Ze svého místa si tak už užívá návrat na tribuny a hlavně povedené výkony svých oblíbenců.
  • Označení místa: Sedačka každého fanouška, který se rozhodl touto formou podpořit klub, je označena speciální samolepkou. A těch je v hale několik stovek. Je tak jasně patrné, jak široká fanouškovská základna stojí za svým klubem.
  • Dárek: V období před Štědrým dnem bude na každého fanouška kategorie V.I.P. FANS čekat vánoční stromek dle vlastního výběru (kromě platinové kategorie 2-2,5 m) v prodejně Mountfield Hradec Králové včetně ořezu a zabalení. Vydávání voucherů, které bude možné uplatnit v prodejně Mountfield, bude zahájeno v průběhu listopadu – v tomto období budou rovněž zveřejněny bližší informace týkající se vyzvedávání voucherů.
  • SC Kolín: Spousta hráčů hradeckého širšího kádru nastupuje v Chance lize v dresu partnerského Kolína. Chcete se zajet podívat na domácí zápas Kozlů? Žádný problém! Stačí přijít před zápasem na pokladnu SC Kolín, ukázat kartu V.I.P. FANS a bude vám zdarma vystavena jedna vstupenka na daný duel. Tuto službu můžete využívat opakovaně, klidně celou sezónu.
  • Fanshop: Ze široké nabídky hradeckého fanshopu si vybere každý. Váš jeden nákup nezlevněného zboží, během kterého se prokážete kartou V.I.P. FANS, bude navíc o 30 % levnější. Zároveň při prvním nákupu obdrží každý fanoušek malý dárek přímo od fanshopu. Aby toho nebylo málo, můžete si kdykoliv objednat personalizovaný dres (s vlastním jménem a číslem) za cenu hráčského. To všechno v kamenné prodejně Fanshopu na rohu ČPP Arény.
  • Balíček dalších akcí: V nadcházejícím období čekají na V.I.P. FANS další výhody. Už brzy bude například u hlavního vchodu ČPP Arény instalována pamětní tabule obsahující jména všech fanoušků, kteří se klub rozhodli plnohodnotně podpořit. Čekají vás také akce určené výhradně pro V.I.P. FANS. Třeba veřejné bruslení zdarma, a to v sobotu 6. listopadu od 17:30 do 19:00. Dále setkání s hráči nebo vybraný nápoj zdarma apod. To vše v průběhu sezóny 2021/22, bližší informace budou postupně a včas zveřejňovány na webu klubu.

Benefity pro permanentkáře, kteří využili 50% slevu (2. varianta kompenzací):

  • Permanentky: Také ti fanoušci, kteří se rozhodli pro variantu kompenzací č. 2 (sleva 50 % na novou permanentku), si mohli zakoupit permanentku na tento ročník a i nadále obsazovat své oblíbené místo v hale.
  • Dáreček: Permanentkáři této kategorie si budou moci vychutnat dvě exkluzivní vína, která pro ně Mountfield HK připravil. Podrobnosti o možnostech jejich vyzvednutí budou zveřejněny v průběhu listopadu.