Aktuální zprávy z klubu
čt 27.5.2021 | Jan Vavřina

Ráno jak na pláži, odpoledne na pólu. A-tým vystřídal písek za led

Po dvou měsících obuli hradečtí hokejisté opět brusle. Tentokrát v nich nevstoupili na horký led během play off, bolest i přesto pocítili. Nešlo však o následky tvrdých soubojů, nýbrž o otlačeniny nové výstroje, na kterou je potřeba si nejprve zvyknout. Příležitost k tomu budou mít Lvi každé úterý a čtvrtek, kdy se budou prohánět v malé hale.

Ve čtvrtek 27. května poznali Východočeši zajímavý kontrast. V rámci ranního tréninku zavítali v kraťasech do Vysoké nad Labem na sluncem zalité beachvolejbalové hřiště, o několik hodin později už bylo potřeba se přiobléknout. V malé hale ČPP Arény totiž teploměr ukazoval výrazně nižší hodnotu.

Svěřenci Tomáše Martince budou ledovou plochu v červnu využívat dvakrát týdně, podobně na tom bude partnerský Kolín, který ji bude mít rovněž k dispozici. 17 hráčů a 3 gólmani se po prvotním znovuseznámení s ledem rozdělili na party podle postů, čtveřice trenérů pro ně připravila jednoduchá cvičení. Ta byla zaměřena na techniku bruslení a individuální dovednosti, ve stejném režimu pojedou hráči Mountfieldu i nadále. Na kondiční nebo taktické záležitosti na ledě si musí počkat do druhé poloviny července, kdy vypukne společné předzávodní období.

🌤 Ráno trénink na prosluněném písku, odpoledne na křupajícím ledě ❄

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Čtvrtek 27. května 2021


Fotogalerie